Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uhapsi ga
Pa to ministar sigurnosti ako mislis da je to istina sto pričaš odmah ga uhapsi, hahahahahah, koji bijednici sta oni prodaju onim seljačinama u rsu
Jedno je kad ovo izgovara privatno lice nenad, a nešto sasvim drugo kad ovo izgobara lice koje koristi kapacitete državnih institucija i poziciju ministra sigurbosti! Na osnovu kojeg prava koristi resurse ovog ministarstva, po čijim odlukama i ovlaštenju i sa kojim pravom?!? Na ova pitanja trebaju dati odgovore državne ibstiticije a naravno i trojkica iz koalicije!
Pa uhapsi ga onda i sudi?
imenovao ga PIC, dobio diplomatsku karticu BiH, tj akreditovan i tacka.
Zašto ovi radikalni srbi ne pokrenu postupak pred nadležnim sudom koji će utvrditi da čelo šmit nije visoki predstavnik. Ovako samo ko papagaji ponavljaju stavove kremlja.Valjda imaju nekog pravnika koji ih može o ovome poučiti. Postupak se pokreće tzv. deklaratornom tužbom. Imaju poznatog pravnika Radomira Lukića, ne onog pokojnog, već ovog na romanijskom univerzitetu.
pa sto ga nehapsis
To i jest neko spadalo od predstavnika, i samo na štetu Bošnjaka, do sad su predstavnici smjenjivali tu mafiju od političara, a sad bi moglo biti obrnuto.
Hapsi to ministre..sellam (ministra i prdacine).
To Nešiću pada Federalna vlada a Schmidta i ove podaničke trojkaše zbog napada na ustav pod hitno u zatvor, Ramo zatvaraj to pa i sebe snjima .
Šmrkadžija
Ministre, imate vi pametnijeg posla!
Nesic nije trudan, on je samo malo trudan :-)
Nadam se da griješim, ali će smradovi napraviti slične incidente kao u Banjskoj!
Smit je visoki predstavnik u BiH, ne naziva on sam sebe tako svi ga mi nazivamo tako, i svi drugi evropski i svjetski zvanicnici ga tako znaju i nazivaju. I popusti vise, popusi ga i Smitu i nama.
i ti siizabran ali SIPA nije potvrdila da možeš obavljati tu dužnost koju obavljaš
Papiga, ko gusak
I ti si ilegalno unesen u ovaj svijet. Imas li dozvolu?