Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kad jedan od glavnih junaka iz Vaskovica narkoblog prica bude imenovan za ministra sigurnosti, bude mu omoguen pristup kanalu za sigurnu komunikaciju sa Europolom, i bude pohvaljen za najboljeg ministra od strane ministra vanjskih poslova , jel to moguce
On ce i dalje negiraju Genocid.. tuzilastvo sud Sipa ce ignorisati.
Zato sto dozvoljavamo da upravljaju vitalnim institucijama... Sve dok je tako, ovo se sve nastavlja i ponavlja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Itekako cemo usutkati one koji su pocinili genocid i koji ga negiraju. Mozes da budes 100 puta ministar ali cemo takve usutkati
Ako ne danas onda uskoro
otjerati sa funkcije pa nek prica na guslarskim skupovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konakovićev Igrač.. uzgred tužilaštvo procesiralo i uhapsila Jasmina Mulehusića zbog fb objava . A ovaj priča viceve o Srebrenici. ..Sramno .
Nismo bolje ni zaslužili
Slinavac !!!
S.ri ti i dalje samo idi sto dalje od vlasti
Ramin najbolji haver
I ne treba da šutiš. Treba da glasno govoriš pogotovo kad budeš na optuženičkoj klupi.
Trebo bi reci da je to bilo za srbijanske narodne mase, a da on to zaista ne misli
Sta te ima ko usutkivati kad si tako odgojen, svakako treba te smijeniti jer si na nasim jaslama i ne treba te popravljati jer je to u tvojim godinama nemoguce. Ignorisati te svakako, ne zaboraviti sta pricas i drzati te na pristojnoj distanci jer ti prica smrdi, toliko smrdi da ces sam zbog rijeci koje izgovaras se nadam se nekad pokajati ( sto je i nebitno s obzirom na tvoj vokabular)
Prc ,prc
Ti si jedni dno id ministra.Tr8jka treba da podrzi njegovu smjenu ili su uz njega
ljaksa
Popišao ih je.
Ministar nesigurnosti
što mu ne daju posao u srpskom parlamentu? Baš je onko pismen i pametan
Ako je istinita izjava ministra Nesica da je Mujo ziv a na listi stradalih onda rasprava o smjeni ce samo zakomplicirati vjerodostojnost o broju stradalih. Ne sumnjam da je bilo friziranja kao uostalom kod svega i svacega kod nas.
Ja cuo da Jovan ubijen u Jasenovcu, a on ziv