Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na konkursima na drzavnom nivou nemate sanse ako niste srbin ili hrvat, 100% tacno i dokazano
Bosnjacima je oduzeto oko 800 pozicija u drzavnoj sluzbi i kad udjete u zgradu nekog drzavnog ministarstva pomislit ce te da ste ili u zagrebu ili beogradu
Nezavisnost hehe
Da je država kako treba ovaj bi uveliko bio u zatvoru zbog trgovine narkoticima
ma ne vjerujem hahahaha ovo je jako fin i pristojan lik hahahaha al kad bi se zaj..avali
Dijagnoza: Stranačko bjesnilo
Rade ljudi sta hoce bez kazni dok kontrolisu tuzilastvo.
Sta rece trojka ? Bit ce borba protiv korupcije i sukoba interesa....
Juče je Svetlana Cenić dala izjavu potvrdila ono što godinu pišem, da je Nermin Nikšić već duže vrijeme poslovni partner Milorada Dodika ,daje više puta prije izbora 2022 godine dolazio Dodiku u Banja Luku , da je dolazio i nakin izbora ,da mu je on dao četvrtog delegata i nadzor nad državom ,sreća pa Ustavni sud poništi taj lopovluk .Rekao je to na FACE TV priznao da to ima uslikano na mobitelu ,a na pogled Senada , oborio je glavu ,shvatio da se provalio .
Juče sam komentarisao ,danas jedna od potvrda je ovaj Nešićev bezobrazluk na račun države . Niko živ ne zna tačan broj uhljeba u državnoj upravi , javnim preduzećima i javnim ustanovama . To pojede penzije penzionerima i to je protivusluga Dine i Nikšića za svoje dvije nezaslužene fotelje .
I ovo nije zloupotreba i trgovina utjecajem? Jadna nam majka sa ovom karikaturom kao i sa Ramom. Zglajzali smo da valja
joj na sta lici Allahu dragi
Mora namaknuti Dodiku još glasova jer glas za njega je glas za Dodika. Pa koliko to još ima slobodnih mjesta u državnoj službi pa se tako nude?
i onda isti taj Nešić na VM kaže """ako ovaj moj prijedlog ne prođe /na podržite""" onda ništa neće proći ucjenjivački nema šta
A navidno citav proces "neovisno" i "transparentno" provodi agencija za drzavnu sluzbu. Ovdje ima elemenata krivicnog djela.
Nešo patriJoto premazan si ono pravo. Sve protiv BiH a obežavaš posao u institucijama BiH. Patriota na baterije.
Septembar treba preimenovati u mjesec Laži. Pa te pita kada imas opet kampanju, odgovoris....21vog Lažnog.
Nema sta, prava investicija pred izbore.
jao monstruma