Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze zakon al broj sudija beka bude srazmjeran broju stanovnika, ne mogu Bosnjaci koji cine 54% posto stanivnistva imat isto kao ostalih 46%
Mogu kad ste potpisali Dejton :)))
E vidiš u tome i jeste problem. Hoće više nego što im pripada. Da se dijeli 50:30:20 nebi mi bošnjaci imali problema ali ne mogu sela u hercegovini imati isto moći ko i centri koji pune ovu državu novcem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad pokažeš kičmu sami padaju. Nadam se da će ovo naučiti naše političare da sa njima nema razgovora oko nekih stvari.
Molimo gospodara svjetova da se smiluje našem rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, kakav god da je bio u tim teškim momentima 92-ge bio je najbolji. Njegova veličina se ogleda u takvom genijalnom potezu da ne ostavi vodstvo stranke svome sinu već čovjeku od povjerenja, i ovih zadnjih decenija se vidi da je i tu bio u pravu. Ovo ništa ne valja. Molimo te Bože podari nam razuma i znanja da iz nas izađe najsposobniji da nas vodi. Makar to bio i povratnik iz dijaspore. Amin.
Da je Dom naroda popunjen trojkašima, zakon bi odmah prošao. Pošto je popunjen patriotima, znamo da neće biti donešen zakon na štetu Bosne i Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad budeš povlaćio sporni zakon, povuci i mog malog, nešto mi je sporan,a i ti si sav sporan.
Sljedeca tacka dnevnog reda treba da bude zakon o ukidanju tzv pc i brisanje svih srpskih i hrvatskih prefiksa iz Javnih Preduzeca.
Naravno daje bio žestok pritisak da se povuče nešto što je neustavno..Evo jedan test ; ...kada bi neko u D.n ponudio zakon o vračanju Ustava RBiH , da li bi ti bio za to da se stavi na dnevni red , i da li bi Špirke i Čovke to stavili...?
Uskoro akobogda sine! Nije daleko nikako.
Kad god i pomislite da prihvatite nešto na štetu BiH, samo se sjetite pobijenih, silovanih, opljačkanih građana, jedne nam jedine BiH.
Neka je živ i zdrav naš visoki predstavnik Schmit i strane Sudije Allah ih nagradio!
VRATITE NAM GOSPODINA NOVALICA, PEMZIONERI SU GLADNI.
Čekaj, prijedlog ti prije blokirao Dodik, nedavno i Čović, i takođe i Bošnjaci!? Pa šta hoćeš, ako ti svi kažu da si pijan, valjaj se
POZOVI Konakoviću Američku ambasadu, Sattlera,Schmidte visokog SAMO za FBiH: pa svi Zajedno NAREDITE SPROVOĐENJE Rjesenja i Odluka Ustavnog Suda BiH koje se odnose Na Entitet RS.Prodaja DRZAVNOG ZEMLJISTA,Neustavno obiljezavanje 9 jan.Hocete li svi ZAJEDNO URGIRATI da Sud BiH angazuje SIPU da sprovede SVOJE Odluke i Rjesenja. Međutim NA TERENU je Schmidt dijeli cevape sa Benjaminom na ČARSIJI- Sattler vozi biciklo sa Benjaminom. Provozajte se MALO do Banja Luke!
Da Klub Bošnjaka čine nametnuti ČLANOVI iz Konjica i Bakinica O OVAJ ZAKON bi se USVOJIO... Čović i pored obećanja da HDZ neće podržati prijedlog da se raspravlja na datu temu, ZBORI ipak da STRANE sudije Ustavnog suda BiH TREVAJU OTIĆI- Što li ?! Svaka čast Klubu Bošnjaka na ISTRAJNOSTI, a Konaković, Schmidt i Američka ambsada vozdra IZDAJNICI!!!
Odsad samo blokirat sve sto je kontra drzave, eo vidite da moze
Znaci Bošnjaci godinu dana blokirali državu ? Ma to nije moguće
Netačno. održavane redovno hitne sjednice i sve odluke riješene. Blokirana samo sjednica sa neustavnim prijedlogom.
Njemu je samo Konakovic dao Podrsku !
Pa zasto si predlqgao zakon Kovacevicu,ako si bio svjestan da nece imati nikakvu podrsku? Zasto si nam potrosio 7 mjeseci zivota,na ovaj debilizam ??? Stotine zakona ceka na vase dizanje rucice a vi izmisljate zakone koji ce blokirati drzavu,u kojoj zive i srbi. Svi odlaze iz ovakve BiH i B i H i S
Velika pobjeda SDA DF i SBiH Bravooo samo složno
Čudnovate su vam pobjede