Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao što smo nijemo ginuli u ratu dok su oni pljačkali tako je i sa koronom. To je vlast koja MORA biti zbrisana ili ulicom ili izborima ali IZBISANA s lica zemlje.
Sanjaj samo.SDA je najjača sa 250 000 glasova a tako će ostati i 2022
Treba biti izbrisana kao crkva u Fatinoj avliji.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dokazano najveci lazov i manipulator koji vrijedja inteligenciju obicnog gradjanina Bakir Izetbegovic,akoBogda 2022 izlazim na izbore maksuz da protiv tebe glasam jer vrijedjas inteligenciju i lazes 3 mil stanovnika. AKOBOGDA 2022 !!!
sinko mozes ti izlazit na izbore...ali dok god mafijaska familija ima udba na celu sa pudlicom osmicom pod svojom komandom...oni ce voditi pljackati i unistavati drzavu...
2022 Beg u predsjedništvu opet voljom VEĆINE BOŠNJAKA
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako ste pročitali sve što piše onda vam je jasno što je to bh debilizam.
SDA mafijasi su osim sto su lopovi i ubice i veliki bezobrazni LAŽOVI! Gledaju u oči bezočno lažu!
Samo da Bake i Dilfa skontaju kako su založili raju u pandemiji. Ali izgleda usporeno kontaju (namjerno ili nenamjerno) - samo oni znaju.
Čiste laži i manipulacije od Bakira kao i uvijek. Ništa dobro od njih nema na stramotu da im je
Sramotno, nije ni bilo reakcije. Njihova reakcija je bila beskrupulozna pljačka građana BiH, kroz kupovinu neispravnih respiratora, skupocjenih maski i nabavkom nepotrebne medicinske opreme a sve sa ciljem ličnog bogaćenja. Gadovi.
Pa zar bi Žuti i ekipa nešto uradili kako treba, naravno da ne
Zutobradi zajedno sa Covicem i Dodikom dijeli BiH. To je vec odavno poznato
Pa u pravu je sa stanovista lopuze.Ko se bolje snasao od BiH lopuza u svijetu?
Zutobradi umislio da je Sulejman Veličanstveni,samo sto je promašio stoljeće.A njegova Sultanija umislila da je Hurem. Stići će vas kletva pa ćete otići stopama para Causesku
Ovu bagru brane samo njihovi botovi.Nema više nikog normalnog,samo jos budale vjeruju u njihove laži,a ima dosta takvih.
Zbog ovakvih i Fadila premijera,postadosmo sadaka država.
Ova trojica radikala su za penzije već odavno.
Ovi će dokrajciti Bošnjake.Vidi im samo faca
Potrošili su državnih para,ne zna im se iznos.Zlo u bosnjaka.
Vrijeme je da SDA propadne na vam poljima,zaslužili su.