Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno se vidi 1992e dok se bilo nenaoruzano, radili sta su htjeli, lekcija za ubuduce, ne bi kuca smjela bit bez logistike
Tuzilastvo cuva 30 godina u ladicama. SRAMOTA!!!!!!
Predmete*
I onda se neki ibrete na djela i rijeci anamo onih.
Srpska vojska je u ljeto 1992. etnički očistila područje Ključa, Sanskog Mosta, Prijedora, Kozarca, Bosanskog Novog, Bosanske Dubice, Bosanke Kostajnice, Banjaluke, Čelinca i Kotor Varoši. Za tri ljetna mjeseca 1992. godine protjerali su iz tih gradova preko 150.000 Bošnjaka i Hrvata.
Amila Džaferagić, kći Šemse, rođena 29. februara 1992. godine u Biljanima Ključ, prepoznata po ocu Šemsi. Odjeća: Dječija benkica bijela na kopčanje sa tri dugmeta, dječije gegice sive, pamučne bijele duge gaće, štramplice dječije bijele, melni gaćice i pamučna bijela pelena unutra... Nađeni predmeti: Jedna bijela i jedna plava dječija cucla-duda... Likvidirana pucnjem u glavu - navodi su ovo iz zapisnika sa obdukcije strana 70, leš br. 172.
I onda kao hoce "mirno razrduzivanje". E nece moci mirno!
Spreman
Kako nikad niko nije poduzeo ništa,kako?
Jos gore je sto se nakon 31 godine u sarajevskim školama zapošljavaju logopedi i psiholozi iz Visegrada, Foče, Rudog.
Genocidna namjera je postojala na cijelom teritoriju BiH.
To je jasno i pticama na grani,a jasno je i da je Srbija u tome aktivno ucestvovala.Na zalost,Zapad ih je spasio i odbio da ih oznaci kao krivca da ne bi placali ratnu odstetu jer bi bankrotirali.Ovako su im uzeli Kosovo i sada ce litijum da im uzimaju za neku sicu.Sve to preko nasih ledja.
Sad su oznaceni, za sva vremena