Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nihade šupljatoru, ta je priča oprana, 25 godina se gradi muzej, djela su propala, nikome to vise nije interesantno u svijetu. Manite se obmana, niste u stanju sijalicu promjeniti i travu pokositi, vi bi muzej gradili. Bježi ba majke ti nemoj me nervirati na sabahu.
Sada si men uvrijedio dia sam dežurni kritičar, što ukazujem da je grad i dalje prljav. A od Vas ekologa, zelenih, liberalnih sam očekivao UK više što se tiče čistoće. Previše ste na vlasti u KS da bi Vam SDA opet bila izgovor.
Ovaj misli samo o buđetlijama. 80% ostalih je samo krpa koju treba cjediti. Idu porezi na imovinu i kada to pocne samo ce se gomilati. Penzioneri ce ja kraju praviti smještaj od kartona. Zdravstvo samo za odabrane. Trebaju li nam ovakvi? On je u kontaktu sa narodom na društvenim mrežama. Ovo je apokalipsa ako mene pitate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako ovo nije preuranjena kampanja? jesu ih britanci fino nakalemili, svi tqko slatko pricaju. sad ja pored svojih ociju moram vjerovati uku.
Kako je preuranjena kampanja kad Nihad nije kandidat?
ResidiON šta ima, reklama stranke a on se vidi na istoj poziciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
porezom na nekretnine cete sdamo jos vise poskupiti stanarine, ali vama i jest cij punjenje budjeta, a ne narod
Trojka je na vlasti od 2018 i realno osim sto su podijelili pare od kredita za glasove,postavili nesposobne direktore,doveli gologu.zog idiota da tci za zenama ispred pozorista,drugo uradili nisu nista.Dobro jesu dovukli tramvaje i napravili prugu ali to je projekat drugih.Samo lijepa suplja prica pred izbore
Plaćeni promotovni oglas i nije zanimljiv koliko sam se nadao. Reklo bi se da Sarajevo cvjeta po njegovoj prici a nikad vise pistaljki nije uvezeno. Ljudi raznih profila i iz raznih sektora vise provedu ispred zgrade Vlade demonstrirajuci nego kuci. Pokrij se Nihade,sa svojom šačicom istomišljenika,i ostavite ovaj grad pravim mladim ljudima koje ste itekako namjeravali da zakinete svojim nemarom.
Svaka cast Trojka, preporodili ste Sarajevo!
ooooj teksta kol'ki jeeeeeeeeeeeeeeee
ovaj sljedbenik komunista bi da otima imovinu kao 1945. agrarnom reformom. e neces.
Da, da otkud po dvadesetak nekretnina na svim stranama ma čak i na unuladuma. Ma nisu Nikole Tesle gdje zaradiše tolike novce, ja mislim pokradoše. I ti mora da imap bijesna džipa koji troši 30 litara, otkle šta radiš, ma gdje si završio školu koju ti je firmu ćaća pokrao iz komunizma.
zasto je Klix zabranio svojim mezimcima da ih zovemo N A S I S T I Odmah AI brise komentar.
jos jedna podvala, hoce da otimaju imovinu kao 1945.
ovo je samo uvod da se oporezuju sve nekretnine i da svi postanemo podstanari. ako ne budes imao da platis porez Uku i Nasoj Stranci, otet ce vam stan. A sta je to nego placanje kirije a ne poreza? Hoce da nas sve izvlaste. Dakle kako penzioner sa 500KM penzije da plati taj vas porez?
Prvi u regionu će "smislenim" mjerama oporezovati nekretnine. Što kažu, sad se i babo češka po glavi.
Idemo dalje, lagano. SDfA istorija.
Grad je u ovome trenutku, na par dana prije početka jubilarnoga 30. SFF-a prljaviji nego inače. Svašta ima u članku, kod nekih poteza, poput oporezivanja praznih nekretnina, nema najava da će Kanton preuzeti i neke obveze ako već tjera vlasnike na iznajmljivanje. A od svega, najsretniji ću biti ako se išta u vezi muzejskog kvarta dogodi.
Pgoledajte samo park i križanje ispred Željezničke stanice, prvo što u našem gradu vide gosti koji doputuju autobusom ili vlakom, a puno će ih doći tako upravo zbog SFF.a. Od propalog trga na kojem fontana ne radi, nedovršene tramvajske pruge na kojoj zjapi rupa na početnoj stanici (zašto linije 1 i 4 ne rade?), do praktički dpeonije smeća uokolo. Zato je Zmaj zauzeo zelenu površinu i uredio parking.
Znaci ako kupujete drugu nekretninu nemojte ulagati u bih, nego kupite u inostranstvu. Isto tako ako zivite vani i planirali ste investirati u bih kupovinom par nekretnina dobro obratite paznju i preusmjerite taj novac
Lik je totalno bezkarakteran.Čista 0.
Konstatno lazu o iznosima nakdnadama za porodilje, posebno zaposlene.
Da. Ako si zaposlena i dobijas npr. od firme 500 KM, naknada ti je umanjena za toliko.