Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P***a v*m M******a nesposobna
Čitava izjava: "pretpostavlja se" "mislimo" "smatramo" "očekujemo" itd.. Znači nemaju pojma ni gdje je sad ta radioaktivna materija a kamo li šta je ozračeno i koliko je ozračeno. Uhljebljavanje dolazi na naplatu preko leđa građana. Hoćemo zakon o porijeklu imovine!
Pa ovo je katastrofa. Zbog ovog ako neko ne ode u zatvor onda ne znam kad će. Oni ljudi okolo što žive, a tu spadam i ja , ako sad budu šutili onda nek se nikad i ne jave...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je terorizam i pokušaj prikrivanja terorizma svi odgovorni moraju na robiju nisu nasa djeca smece da ih bosnjacki tajkuni pi.aju
Vidim koliko je 24/7 osigurano, da ste vi ušli i slikali, ali, možda je ta traka tu 24/7, pa na to misle. Inače, po onome što sam ja vidio, ampula sa Cezijem je prsla negdje u aprilu, maju, a u Augustu su izašli iz DRNDARNSA na uviđaj, to je 3 mjeseca da se digne guzica. A godinu i po šute.
Unaprijed se izvinjavam na vulgarnosti. 1. Ukoliko imamo tu agenciju hahahaha, sta rade koje pizde materine 20 godina i primaju plate. STA RADE. 2. U ovih 20 godina se desio jedan slucaj i oni su zasrali odmah. NISTA DRUGO, OVO JE JEDNA DIVNA ZEMLJA SA TAKO SUPER NARODOM I RAJOM SA TAKO GLUPIM I NEPISMENIM VODJAMA.
Naime, cezij-137 je radioaktivni izotop cezija sa vremenom poluraspada od oko 30,2 godine. Proizvod nuklearne fisije, a do njegovog oslobađanja u prirodu dolazi upotrebom nuklearnog oružja kao i u slučajevima nesreća u nuklearnim elektranama. Kao dugoživeći radionuklid, cezij-137 ostaje u životnoj sredini decenijama nakon oslobađanja i predstavlja značajan rizik za ljude i životinje. Rastvoriv je u vodi i toksičan i u malim količinama.
@pa ja hehe a otkud nama cezijev izotop, niti imamo nuklearki, niti institut, niti nuklearno oruzje. Ostalo jos od nadrealista haman.
MyBosnia.Nema BIH ali je Energoinvest bio gigant u bivšoj Jugoslaviji.verovatno je od nuklearke Krško.
Jaa idiota...radi li se sta na uklanjanju, poznata vam je valjda rijec dekontaminacija i sl.?kod nas svi samo evidentiraju, niko nista ne radi, biro ZA ZAPOSLJAVANJE udara stambilje evidentira, a ne zaposljava nikog, Salter sala sjedi deset ih a jedan radi itd.
šta ovi naši bilmezi znaju šta je radijacija.... oni misle da je černobilj serija
Gdje su oni od danas sa autima i nekakvim sarenim krpama.dali sbog ovog treba izac na ulicu...je...bem li vam pleme papansko.Za ovo je sve kriv Karadjic kakvu je marvu u Grad doveo...
Vi koji zivite u blizini Energoinvesta složno tužbu napravite inače će opet biti "pojeo vuk kenjca"... Složno i naprijed, u Strazbur ako treba!!!
Kako su mediji ovo objavili ja mislio cure tune readioaktivnog materijala, kad procitas ova text shvatis da su to extremno male kolicine i da necemo svi umrijeti.. 😁 Opet prica ko i sa koronom.. bravo mediji..
Uh što ne volim ove loše đake. Puno nije uvjek u tonama.
Najgluplja vlast svih vremena svijetu.
Građani su najmirniji kad ništa ne znaju.
krili nekog supka koji treba da odgovara
Nadležni su šutili... ko su nadležni? Ko je primao godinama platu u hladovini, koji su to tatini/mamini sinovi/kćeri što su građane i stanovnike pustili niz vodu, zaigrali se u svojim udobnostima nerada ? Hoće li u zatvor ? Hoće li se kandidirati na izborima ?
Kina vrsi bioloski terror na nas, a BiH vlasti nukliarni terror. Ko je tu veci dusman nezna se.
Koji sam ja baksuz! Baš neki dan govorim šta nas je sve snašlo ove godine, još nam samo fali radijacija.
Tuzite DAARNS kao odgovorne