Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikšiću gdje milijarda km otišla, nestala, a penzionere si gladne ostavio
Fulio je manifestaciju trebao je samo malo juznije otici do Sirokog na proslavu stvaranje HB i stvatanje kaznjenicke bojne.
Ajd ti Nikšiću sa VAŠIM šefom Čovićem na otvorenje MOSTA,man se FLOSKULA I SUPLJE. ŠUTITE u Konjicu dok Milorad vrijeđa u Srebrenicuu, Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju bez iskustva za Sudiju,lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH, opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom, BJEGNUNCA Galića NE pominjete. Ma velikim B se KUN. EM. O :)
Nikšiću GDJE TI JE smijenjeni dir. Domova zdravlja Abel Baltica(SDP), da VAS malo POGURA, jer na koruptivnom snimku njegov vozač govori KANDIDATU ni B ti pomoć ne moze, samo Abel može. Sve to govori kandidatu kojeg su kasnije zaposlili za vozača hitne! Pitajte GDJE Sead Škaljić(sad član SDP) što je zajedno sa Jasminom Skorupanom bio proglasen od strane SDP kao jedan od glavnih KRIVCA sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika!
A ti maši Nermine petokrakom u Jablanici u maju!!!!!!!
Trojanski konj sa junećom glavom
GDJE JE MILIJARDA NJIVO? VRATI TUAREGA DŽABA TI SPLIT I KUĆA KOJU SU TI KUPILI ZNA SE SVE!
STA CES TI TU TI SI SAMO BRAŠNO SKLANJO U ŠTEK NJIVO
Sta li ti obiljezavas
Čovjek koji je u jednoj predizbornoj kampanji izjednačio ARBiH sa agresorskim vojskama i koji državnu imovinu naziva "tamo nekim njivama" nema pravo da govori i obiljezava bilo sta vezano za agresiju i odbranu naše domovine.
pozadinac prvi za otvorenim buffeom