Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saziva Nikša da se saberu ako ima još nešto što nisu dali Čovketu i Mili da kažu da ne bi slučajno ostalo
Opet će Nikšić uputiti oštro upozorenje sh parnertnerima: "Prihvatićemo sve Marfijeve i sve vaše prijedloge i to je crvena linija ispod koje nećemo ići!"
Najgori premijer od Kulina Bana!
Znaci opet mozemo ocekivati ispunjavanje Zelja Dodiku i Covicu.
Što me grohotom nasmeja ova budaletina iz Konjica.
Ovo je krcma bez krcmara.Bez SDA u Domu naroda ne mogu nista.Sad prizivaju Smisdta i Marfija.Spremaju se Trojaneri na jos jedno rusenje Ustava.
Nikić se ufuro vekikim ćimbenikom,i bitnim faktorom E moj kukuzaru i projaru Bitan si ko moje mu...
Pa zar ne rekose Trojanci da nece sa nacionalnim strankama.?
IZDAJNICI
Ovo je krcma bez krcmara.Bez SDA u Domu naroda ne mogu nista.Sad prizivaju Smisdta i Marfija.Spremaju se Trojaneri na jos jedno rusenje Ustava.
gledaj nametnutog... kakav li je osjećaj
Ja se nekad pitam jesam li ja lud ili jedini normalan, pa jel vama svima normalno da ovo bude premijer ?? potrosio 700miliona iz budzeta, plate kasne za javni sektor, porodiljama kasne isplate, djeciji doplatak, penzije. Ako je vama ovo normalno i dobro onda nek vam i ne daju plate bolje je đaba radite.
mi ćemo kao Trojka u dogovoru sa hdz-om pozvati i hdz I snsd u dogovoru sa hdz I njih će pozvati
Ovo je krcma bez krcmara.Bez SDA u Domu naroda ne mogu nista.Sad prizivaju Smisdta i Marfija.Spremaju se Trojaneri na jos jedno rusenje Ustava.
Narod mora ustati protiv izdaje
Najavio on nesta, a potrosio pare iz budzeta i sepuri se ovdje a nema pojma, plate kasne i nema para u budzetima, ima lu ovaj narod imalo dostojanstva da se pobuni da skinememo ove nesposobne ili je utopija i beznadze koje nas lagano ubija.
Nastavak izdaje, samo su cekali da izbori prodju! dobro je sto je Ademovic konaco progledao i zauzeo pravu stranu!
Prvo ste promjenili 113 uslova tako gdje god su to zahtijevali iz osovine Milojko-Draganće...I to je onda bilo tih 111 ,...Poslije toga ste od Eu dobili odgovor da to nije dovoljno i da se ne mogu mijenjati suštinski zahtijevi Eu !,..I .., šta sad ..? 113 uslova morate usvojiti , ali orginalnih ..!
Ma to njih ni ne zanima uopste,njima je to dobro doslo da lazno optuze SDA.
@AšsterBlistok ,..jeste , Ali su pročitani i nalaze se opet na početku, gdje će vrlo teško udovoljiti Eu zahtjevima
Ma hajdezavrsite posao Forto daje milione RSu,raspodjela od poreza RS tj Amidzic koristi staru odluku po kojoj RS dobija 10% vise sredstava koja trebaju pripasti Federaciji a vama je ostalo da isporucige sud i izborni zakon i da vratite dug zato sto su vas primili u vlast uz nameganje u Federaciji i onda vam samo ostaje da do izbora 2026 uzmete sto vise kredita jer narod kao hipnotisan suti i gleda kako ga unistavate
Covjek koji nema legitimitet da vodi mjesnu zajednicu saziva sastanak vladajuce koalicije na drzavnom nivou... Jablanicu lik ne spominje, jer upregle su se sve snage da se zataska kako je vlasnik kamenoloma njegov haver i rakijski kompanjon...
de dokazi nam ti onda
Nema vam pomoci 2026
Hvataju se za Slanku spass