Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, iskreno, i trebas cestitati Steti, jer je on jedini koji je nesto radio u gradu. Ovo sve ostalo dosta slabo bilo, a nacelnici losi. Sto se mene tice, ovo vam je zadnja sansa da okrenete stvari na bolje.
Steta radi i njega sam uvijek hvalio bez obzira koja je stranka jer cijenim rad. Efendic takodje sto se potvrdilo u N.Gradu. Muzur takodje ok. Za Benjaminu moj mozak jos uvijek ne moze da procesuira da joj neko moze dati glas za bilo koju poziciju.
@AxelFoley Ne znam ni ja kako sam prevalio preko toga, al' kad stavis na papir svi kandidati su ocjani. Na kraju, nisam glasao za nju, nego protiv Bandica. Kontao sam za Koldzu, al' dok sam gledao u kockicu samo mi ona zgradurina na Malti pred ocima bila...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niksicu odlazi i spasi SDP. Napravices isto sto je napravio Bakir i Zeljko od SDFA!
Preko 30 opština ima SDFA a sluge UZPa iz Troje 5.
narko trojka doživjela totalni krah posebno narko pakšu narodu i praška, shvatiće to kada vide rezultate vijeća
Benjamina nije za načelnicu neke opštine, jednostavno nije taj tip. Može biti na funkciji gradonačelnice jer je to više protokolarna funkcija, slikanje, dočekivanje gostiju, stranaca, potrebno je znati strane jezike, biti kulturan, ljubazan, nasmijan. Ali načelnik opštine je nešto skroz drugo.
Necete, jer nemate vecinu
Prvo prebroj liste pa vidi ko ce uopste pregovarati o gradonacelniku
U Bugojnu niste pobijedili. Čista laž i manipulacija. Helez će pokušati sve da promijeni rezultate.
narko trojka doživjela totalni krah posebno narko pakšu narodu i praška, shvatiće to kada vide rezultate vijeća
79 općina je u Federaciji BiH. NIP je osvojio 2, SDP 5-6, NS 1, SBiH 2-3, Nezavisni kandidati u Zenici i V.Kladuši po jedan, SDA 33-34.... Kapaciteti?
U 4 općine nije glasano zbog tragedije.
HDZ 22-23. SnSD 2. Đe li je Ramo? I to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je s desne i lijeve doveo bodyguarde? Kako je prošao Bake i zeljko, ko zna?
Nista vi ne zasluzujete.
Bar ga neće birati Asim i razni asimi
Samo da novom gradonacelniku ne budu stizale cjeduljice sa instrukcijama sa kcusa ;)
Pozivam sve sda simpatizere da im besplatno podjelim po tablu apaurina
Zadovoljni???? Hahaha. Osvojili jednu opcinu u Sarajevu, Tuzlu i Gorazde!!! Hahahaha . SDA 34 opcine plus Brčko Distrikt. Sikter gubitnici
A zenica a bihac
SDA dobila izbore u nekim vukohe.nama...Ssrajevo, Tuzla, Zenica, Goražde...znate li vi koji je to broj stanovnika...
Gracanica i Gradacac se napokon zelene
Bego Bektic