Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pravedno ni da ti Dodik psuje Srebrenicu, a ti njemu dajes 100 miliona za zgradu od kuma, ali ti si sluga ambasada koji su te dolveli u vlast da se smiju Bosnjacima.
Prvi sa Covicem si se zaletio stati uz Izrael a znao si dobro sta slijedi,da ce stradati neduzna djeca a ne Hamas,Hamasovci su negdje se izvukli ispod tunela a djeca i zene ginu...e moj Niksicu koja si ti neznalica
Komunjara
Dobro jutro Kolumbo!
Bolje da je i dalje šutio...
Rak te izjeo prase jedno jugobalinsko
Minimalna plata 1000KM Nikšiću...manje pričaj više radi
I ti si tele Nermine
Konacno je dobio dozvolu od Murphya da kaze nesto sto kofol malo naginje ka Palestini, zarad buducih izbora i prelazenja izbornog praga.
A sikter bagro izdajnicka
Svaka osveta je sama po sebi zlocin, jer zakon ne poznaje osvetu 'ebo ga ti...
Korektna izjava.
Je8bo ti Niksicu svu svoju familiju.
I tvoju.
Nemetnuti Nermin od onih koji su ga silom instalirali i vlast ne smije nazvati stvari pravim imenom. Makar jednom imaj kicmu gnjido jedna.
6 god to trajee . Ljudima dozlogrdilo.