Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic i mladic su sigurno ponosni na niksica
SDP ce biti ugasena stranka nakon iducih izbora
Domaći El Sisiji i razni Bin Salmani
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za penzionere je ovaj tip gori od Sda,mogu reci i za RVI,ljudi ocajni,jedino je Bakir kao osoba bio gori za RVI i borce,on ih je i tukao po cesti,zato je i izgubio izbore,a i ovaj ce akB,nemora nam davati ni boracki dodatak neces dugo svakako,nacemo mi ko ce nam dati,nesekirajte fukare ljudske.
SDP je prevario glasace i ukinuo strateski projekat BLOK7 zbog cega sada hoce da poskupe struju
Ja ne znam ima li nepopularniji lik od ovog Nikšića. Stari podrška građana ti je na nuli. Da može u minus bio bi debelo u minusu.
Tebi je ovo zadnji put da sjediš i za kakvim stolom. Dobro se uhljebi na vrijeme.
Ovaj se smatra bitnim hahahha, pa ti obicni pijun koji ne zna recwnicu sastaviti ko tebe bolan pita za bilo sta? hahahahah tikvane
Dodik krenuo u promjenu imena Srebrenica ali to ove izdajnike ne zanima očito, kakva grupa lazova i varalica
Ne trebaš više sjediti, sad se slobodno skini u kupaće gaće, dobio si poklon kuću na moru za tvoje ustupke, kpi suncobran da ti ne izgori lobanja i nađi kakav vokmen i kasete
Al ipak sjedite
Jedino sta ce uspjeti ovoj nametnutoj vladi netmina niksica ce bit dizanje naroda o opšta revolucija, izazvati ce veci revolt naroda nego onda,direktori javnih preduzeća koje su oni postavili ponašaju se kao karadzicevi upravnik konc logora za vrijeme agresije
kako te nije sramota izrode ljudski.
Kazes da amortizujes situaciju.Za tebe je pijanduro amortizacija , predaja.Sve sto ste amortizovali to ste prihvatili.Da vas hoce taj sudija s cijim ste izborom posvadjali bosnjake i koji je miljenik upravnika logora , kad vas narod pomete a on bude i dalje u sudu , suditi i presuditi.Vi ste promjenjivi a on nije narednih 20 godina.Jos ce vas nadziviti , ako sve bude bioloski, a belaj ste osravili mladjim.ABd nece vas vise g- din Smith nametnuti jer ce te biti pimeteni.
Vi niste vidjeli obraza i politike, sve go uhljeb za pozicije i da dok ste na vlasti nakamarate sto vise od namjestenih tendera. Svi ste ista vnago, nikad glasat necu, prvi koji me bude zvao da nesto na nekog pucam cete bit vi komplet političari.
Sa tobom ne bih sjedio ni u istom gradu a kamoli za istim stolom!!
Uhljupe ugasit ćeš se kao baklja na općim izborima, a pokazatelj će ti biti predstojeći izbori
Psino izdajnicka! Prevazisao si Fikreta Abdica
NekA , ..; ..zar nije Pedza rekao ; ako se zaustavi Eu put BiH (a zaustavljen je, ima dva mjeseca) , da će se ko-Alicija raskinuti..? ! ..,Sada još pored toga zastoja imamo najavu (ponudu) razdruživanjaaa..! A , vi bi da razgovarate..🥴Dokle više , druže Nekaaa,..?
NJIVAAAA!!! ŠTA JE NOVI KOMPROMIS - AH, DA, UPRAVO SI DOBIO NALOG DA SE SREBRENICA OD SADA ZOVE SRBROBRAN. TO ĆE BITI TVOJ NOVI KOMPROMIS.