Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da će ostati samo "NJIVA".
On je od sada NJIVA i ŠIKARA!
E vako je moj burazer uništio svu imovinu što smo nasledili od oca kao ovaj što uništi Elektroprivredu budžet i UKCS.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najgora odluka Zlatka Lagumdžije jeste što je ovog usmrdjelog čmara i Čovićeve podguzne muhe ostavio za predsjednika SDP a...
Sram te bilo Nikšiću. Ti visoke šume u čijoj se blizini nalazi prašuma Trstionica i vodozaštitna zona koja služi kao izvor vode za preko 30 000 građana nazivaš šikarom.
Jednom NJIVA, uvijek NJIVA
Podrška Nikšiću i Vladi koju vodi.
Stvar je u postovanju zakona i prekoracenja ovlasti.Neka nama nasih njiva i sikara
Niksicu jos te drzi Dudukova djedova rakija pa od prekrasnih Vareskih suma vidis sikaru.
Prvo ,Premijer je na Sudu zbog nezakonitog imenovanja Nadzornog odbora KCUS-a prosle godine.Drugo,zaobisao Pravobranilastvo da udovolji stranim investitorima na drzavnom zemljistu.Trece,strucnjaci kazu da sa rudama koje se iskopavaju dolaze i stetne materije koje onda posute po zemlju stizu u vodotoke.Samo kazem.
Jednom NJIVA, uvijek NJIVA
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
Budaletina
Vidi Milorada Niksica
Gledaj kakav je truho
Ovaj gore od Dodika negira drzavu
Ja glupe izjave! Vrati sad mito a SIPA nek te prati
ti si naša šikara najveća.
E bas si neka sikara
Ovaj ili je stvarno glup ili se pravi.Prvo uvinjeno je krivicno djelo jer se šume i šumsko zemljiste ne mogu dodjeljivari,drugo posjeceni su hiljade kubika drveta,a jedno nezakonito posjeceno je krivicno djelo.Trece,po ovoj logici i Dodik ce sve sume i sumsko zemljiste sve podjelito na koncesiju.E moj njiva
Ti si najveci izdajnik Bakir je mala maca za vas trojkase.