Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo tako i treba.
bogoljub Najveći razarač države je Komšić
#ident...Dokazani razarac drzave je bio legitimni Predsjnik iz hdz-a Ante Jelavic kada je pokusao praviti zasebnu Hrvatsku samoupravu unutar FBiH, kada je Kfor skocio i razbio samoupravu u zapadnom Mostaru. COVICEVE zelju su jos opasnije od Antinih, neko ko je Izrabljivac logorasa ne moze misliti dobro ovom narodu. Dok je Ante bio u predsjednistvu, ZELJKE nije bilo ni na vidiku, sad vam je samo alibi za jos vece nasrtaje...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neozbiljno je dati hrvatima da biraju svoje predstavnike
Bravo, konacno da pokažemo da imamo kičmu i muda
Neka je vazda bio pizda
Bilo je na tv, zašto danas opet potvrđuje.I onako oni nemaju veze sa izbornim koji je dogovoren davno.
Treba sve blikirati pa i plate politicarima
Ma SDP je jedini pravi pencilin za Covica i HDZ. Prvo su ih lijepo nabili nogom iz vlasti 2010. godine. Glupi narod nije prepoznao koliko je to bilo vazno i koliko je tada drzava bila jaca i Dodik mirniji. Evo danas im SDA sve daje pa imamo sta imamo.
Napravili ste od SDP-a smiješnu stranku koja se ogadila normalnim ljudima i koja samo služi za čuvanje fotelja za poslušne . A kada vidiš ko je na čelu sve je jasno . Isprazni demagozi , bez ikakvih ideja , bez grama hrabrosti , izdali ste i prodali radnike bez ispaljenog metka , često koketirate sa kleronacionalistima . Sve u svemu radite ono što socijaldemokrati ne bi smijeli ni pomisliti . I trebate na smetljište istorije , a neki bogami i u zatvor .
eto neka ti se sda nije ogadila. sdp je vec evo drugi mandat opozicija pa ti se satro gade. kako bi ih trpio 25 godina na vlasti bez prekida kao sto trpis sda.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS
Koje mrtve institucije? Nakon bojkota izbora Srba i Hrvata nastaje kaos, kolaps, anarhija i ulazak u nezapamćenu krizu
nužan potez. inače bi to bilo kao da sam sebe vodiš na klanje u kao božijem interesu. u slučaju čovićevog izbornog zakona ne trebaju nam nikakvi izbori niti demokratija, komfornije i bezbolnije bi bilo proglasiti bipolarnu diktaturu ako ne bi moglo grofoviju s obzirom da smo u 21. stoljeću.
POVLAČIMO SE IZ PREGOVORA KAD SU EU I SAD NAPUSTILI BROD KOJI TONE. HAHAHHAHAHA
Vi ste u svemu ovome svakako nebitni.
Ma ko vas sta pita. Vi ionako niste nikome bitni. PIH!!!
Ispravno , sto da se forsira nesto sto nije ok , netrebaju nam podjele !
Čuj Predsjedništvo.. Nisi pito Predsjedništvo kad si ulazio u pregovore nego sad kad treba da se sakriješ iza odluke organa..
A ozbiljno je uzimat platu koju nisi zaradio.