Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj će nas uništiti do 2026 neće nam se ni trag znati. 2 milijarde za godinu dana zadužio građane federacije. Strašno ovo je gore od horora.
Kada su mogli alija i bakir zašto ne bi mogao i on em su istih intelektualnih i moralnih vrijednosti em imaju iste ovce koje vode!
Hejjjj čuj ove Njive imamo podršku Mađarske pa tu Mađarsku pola Europe hoće da izbaci iz EU zbog svojih stavova i politike a Nikša od njih konta ima podršku, aj živote bolje smo panj stavili za premijera umjesto Njive
Na cemu gradjani osjecaju? Jedino na cijenama.
Halo premijeru gdje si ti do sad bio isti taj podržava kosača njegov predsj. javno kaže da je problem 2 miliona Muslimana.
Zahvalio se Nekaa na podršci na Eu putu , Al , zaboravio dodati domačinovio opredjeljenje iskazano nedavno stožerniku Draganćetu ; ..u skladu sa hršć.vrijednostima..!
Kako ih madjari razvlace, dajuci veci legitimitet entitetu nego drzavi, i abolirajuci ovim dodikovu politiku. Koja bi drzava zapadne demokracije bi na ovom nivou domacina bio primljen predsjednik vlade dijela jedne zemlje.Ni jedna, samo na najvisem nivou ministra jednakom domacinu. Ipak ne, madjarska bas i nije prijatelj BiH.
Put ka EU, bez EU zastave. Pa madjari aktivno rade na rusenju i izlaska iz EU... Ova trojka vise i ne krije veleizdaju
Šta to još može da se izda u BiH?? Sve što je bilo za izdaju i veleizdaju alija i bakir su to davno odradili i prodali i uredno naplatili! Evo kaži nam šta bilo ko još može izdati u BiH??
Osjeti se podrška Mađarske, pogotovo na bazi kršćanskih vrijednosti. E njivo moja
Kakvi crne kršćanske vrijednosti!?? Oni su kršćani u bobu koliko su bakir i reis muslimani! Znači ispod nule ali dobri za narodne zabave!
Ovoga da primi čistacica iz Brisela od bi se kezio ko kakva da la bu,koji je ovo lja kse
Drogenbossu je Grlić-Radman "dokazani prijatelj" Bosne i Hercegovine, a Šikara osjeća "podršku" Mađarske. Istina je da su Hrvatska i Madjarska dokazani neprijatelji ove zemlje...
GROZNO. Otkud sad Vlada FBiH da se bavi bilaternim medjudržavnim sastancima. A pričate o secesiji rs.
Nermin se tu ništa ne pita, Tu je Vojin i kako mu on kaže ,tako ovaj i radi. Et, šta će premijer Federacije u Mađarskoj??? Nije Federacija država! Bolje bi mu bilo da vidi kako zaustaviti strmoglavi pad najvažnijih kompanija u Federaciji, u prvom redu ELEKTROprivrede BiH
Cuj B U D A L E, Madjarsku kaznjavaju novcano iz Brisela,hoce da ih izbace iz EU
To onaj Saizaro sto se sa Covicem zalaže za kršćanske vrijednosti izbornog ustrojstva u BiH,e moj Nikšiću, koj bilmeze
Znaci Niksicu doc ce 2026 cejfi do tad
Vracaj se k o n j u,evo tet oris ticki cin policiju djeca ubijaju..Kakva Madjarska,zadnja ripa u EU
Sa Dodikom gradi objekate po Trebeviću sa Dodikom ide kod Orbana njegova inicijativa je da se Dodiku prebaciva 350 miliona ru Tzv rs više nego što je to bilo do dolaska nametnutih.