Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava reorganizacija SDP je da ti zauvjek g.Nihsicu napsutis partiju i da Becirovic D. ka kavalitet postane Predsjednik stranke
Petokolona preustroj
Prvi put da su spomenuli "radnike"..sram da vas bude doprinijeli ste da radnici izgube sva prava,da im se uniste sindikati, radnici oni koji su stub ove drzave, oni koji su branili ovu drzavu..kao da nikad nismo bili socijalisticka zemlja..zaboravili ste ono na cemu ste odrasli sram da vas bude.
Ee moj Nermine...😉😉
Koji je to preustroj po redu? Iz šupljeg u prazno. 😄
Naj bolje za SDP bi bilo kada bi vi gospodine Nikšiću dali ostavku na sve stranačke funkcije. Vi i još nekoliko vaših uskostranačkih kolega iz vrha partije.
Preustrojio je vas Bego Bektić.
Nijaz Duraković svrgnut-zbog njega bi Zlatka trebalo za noge objesiti. Jedino dobro što je ostalo u sdp su Denis i Jasmin.
Ovaj seljačić od 50kg u bijeloj košulji je kraj toliko problema pokrenuo inicijativu da se grb Tešnja promijeni jer ima silueta džamije u zelenoj boji na grbu. Eto ko su novi SDPovci, Damir Nikšić za siromašne a i sam Damir Nikšić je najveći cirkusant pa sad skontajte kakvi su tek ovi.
Za početak se riješite prošlosti i sanjanja Tita, Valtera, Jugoslavije i budalaština. Sljedeći korak je čistka stranke od ološi koju svakako vodi današnji Predsjednik stranke. Nakon toga možemo razgovarat na temu davanja glasa vama.
Poslije svakih izbora stranka koja ostvari los rezultat treba da izabere potpuno novo rukovodstvo. Tako se radi u normalnom svijetu. Prema tome ti i ostali treba da odete i da dodju novi.
Odlazi Niksicu! Toliko jednostavno. Protiv zelenog Uzpa se ti ne znas boritiz
Olako ste se odrekli kvalitetnog kadra sve na uštrb pojedinaca. Treba neke odstraniti a vratiti prepoznatljive Sdpovce. Nisi ni ti netko cvijecka
Može žrtvovati organizacije za rad gizicu ili guzicu za rad organizacuje. Nikšiću na tebe je red.
Morala nema a ostavku nedaje...Samo vanredni kongres i smjena sa svih funkcija.