Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi ste ga uhljupi tu i instalirali...sta je sad....nije se promijenio Dodik, nije se promijenio Nesic....kmeee kmeee....sad pucate jeftine izjave...pocistite nered koji ste napravili...upsss ne mozete...
Sada samo komentarišu; Prešli su sa rečenica - 🔹"nismo najsretniji nekim rješenjima" na ove rečenice: 🔹"neprihvatljivo je da državu destabilizuje"...! a oni ga svojim rukama izabrali ✋✋✋
NIPovci, on je vaš koalicijski, i nosite se zajedno s njim u 3 p.m.
IZ NIP-a TRAŽE REAKCIJU TUŽILAŠTVA JER ZNAJU DA OD TOGA NEMA NIŠTA I DA JE TO BACANJE PRAŠINE U OČI BOŠNJACIMA. KAŽITE VI IZ NIP-a DA RASKIDATE KOALICIJI PA PONOVO IZBORI.
Boli njega ona stvar za bosnom , on samo prima platu, radi prljave poslove pored na crno. Isti je dodik mrze bosnu al od nje zive i od nje kradu.
Samo kmecite, niko nema petlju da uradi nista konkretno, ocekujete samo od drugih da nesto urade dok vi primate platu za to, poslije Dodika i ovih debila treba pocistiti i ostatak uhljebara u ovoj drzavi, fakat se nosite sve redom u 100 PM !
Cuj NiP se oglasio pa pristali ste da nesic bude ministar sta hocete
Morfijevo- munafička koalcija svjedoči raspadu BiH....
Selam za ministra Baklavu...
Vi ste mu dali vjetar u leđa ,, invalidi,
e čuj sad ovih,, pa vi im ispunjavate želje levati
Evo Hadžifejk prekida odmor i pravi vanredni CD Fake news. Očigledno mu je malo što je dugo godina dezavuisao javnost i svojim jurišnim novinarstvom je vodio u potpuno krivom smjeru. Bezbroj puta ponovljene njegove laži o "respiratorima, propaloj tužbi i Memićima" (uz pomoć Avaza), a u intersu sh dušmana i stranaca, uspjeli su zavesti znatan dio bošnjačke javnosti. Rezultat je Trojka koja je ekspresno prepupštala jednu po jednu instituciju i sad je dovela do rušenja Dejtona.
Dali ste im sad gledajte i placite. Ovu su vam oni koji su po vama (trojkasima) spremni na reforme.
Oni ga instalirali, iako je svo javno mnijenje i akademska zajednica pozivala da se Nesicu ne da da bude ministar sigurnosti. A sad pozivaju na pamet... Isto je i SDP uradio sa zakonom o prebivalistu, pa se kasnije lafo ibretili svojoj naivnosti. Jos cemo se mi svega nagledati. Kod nas za bajram pukne par petardi, a u RS za Bozic i druge slave ubise 84-orke...
Najbolje da se Smituclani u NIP, SDP, NS i HDZ jer vi neznate beznjega u WC otici
Treba se sjetit rijeci Dritana Konakovica da se Dodik promijenio, da je kriv Izetbegovic za nestabilnost drzave, Fortinih rijeci da je Dodik na Evropskom putu, Niksicevih rijeci da imaju konstruktivne sastanke.
...Sarajevom slaže....
Vlast ima ozbiljnu zadaću.Očuvati mir i stabilnost zemlje kao i njen teritorijalni integritet i suverenitet.U slučaju da se naruši bilo šta od toga narod će se samoorganizovati i prvo krenuti na njih.Prema tome pamet u glavu.Ne pristajemo na jeftini populizam.Ništa manje od državničkog držanja i poteza.Pa vi gledajte kako ćete.