Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkako je Novi Grad otrgnut iz kandži sdp-g Damira Hadžića, općina je procvjetala
Ovaj NiP stvarno ima neki ugao gledanja, iz neke druge ili možda treće dimenzije, Bog zna šta li je... Elme mi!?
Šef NIP-a član narko kartele i njegovi članovi bi da drže moralne pridike, da nije tužno rado bi se nasmijao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vise mi je licemjerno iskoristiti ubistvo za rad interesagdje je Arijana?? DINO..
Hoce li nam se gradonačelnica povuci. Stan na sprat i tako to...
ovo mora da je smislila Mia Khalifa
Nosioca liste SDPa za Novi Grad Sarajevo, Baltića kojem je snimljen njegov vozač kako uzimaju lovu, i to je NiPu ok. Trojaneri jeenom ste ovaj narod prevarili i nikad više. SBiH je jedina nada za državu.
Iskreno nebitno o kome se radi i koja je stranka ali nekako ova slika ponižava ove zene i baš je slikanje sa ledza (zadnjice) baš jako ružno i ponižavajuce, ipak su to necije sestre, kčerke, majke.
Zašto se nisu povukli Ademovići i ostali kad ima je zet osudzen za djete Zašto nisu postupili kao Nosilac liste Novo Sarajevo Omer Begović časno i pošteno.
A da je kojim slucajem u vasoj stranci ne bi vam smetalo l i c e m j e r i b i j e d n i
A kako bi bilo sa se oglasite po pitanju zeta od vaseg potpredsjednika koji je optuzen za pedofiliju? Kako bi bilo da zastitite djecu a ne da ga Kemo Ademovic brani i vadi!
efendic i čano, opasan dvojac koji izvlaci pare preko lokoma gdje su fiskalni racuni za poslovanje i mnoge druge malverzacije prebacivanja i vadjenja para
A Arijana? A iskoristavanje njene porodice Muzur u cilju dobijanja glasova? Fuj. Ako ima gorih ljudi od ovih u NiP-u.
A kartel - fotografija?
Koje su b..... pojedinci iz nip-a Jel te stid polu vjecnice ovako nesto izjaviti
Zakonom zabranit svim uposlenicima da ucestvuju u pol.kampanjama..ne smiju se ucjenjivati i iskoristavati za licni interesse politicara
Sama stranka bi ga trebalo smijenit a ne da drugi trazeuzas ko se sve kandiduje i sa kim dijelimo prostor
Aljoša Čampara preko svojih kadrova u NiP-u napada Kemala Ademovića, čiji je zet optužen za pedofiliju. Direktor osnovne škole nije sankcionisao Ademovićevog zeta 2018. godine, ali je optužnica potvrđena tek danas, pred kraj kampanje. Direktor je nosilac liste SzBiH u NS.
Aljoša Čampara preko svojih kadrova u NiP-u napada Kemala Ademovića, čiji je zet optužen za pedofiliju. Direktor osnovne škole nije sankcionisao Ademovićevog zeta 2018. godine, ali je optužnica potvrđena tek danas, pred kraj kampanje. Direktor je nosilac liste SzBiH u NS.