Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo i NIP ide kod SBB-a na druzenje. Veca ste prevara od NiihoveStranke.
A onda tamo birate odbor i glasate ko ce biti predsjednik otpada.
Stranku NiP je osnovao i finansira kartel Tito i Dino, svi to znaju ali eto hajde da podsjetimo
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Glupo... SNSD sa kojima ste u koaliciji i stranka koja je opozicija na svim nivoima. Mislim dosta vise SDA radite nesto
Sta god VP uradio dobro ili lose, suspendoval je Ustav da Vladu formiraju Srbin i Hrvatica bez Bosnjaka. NiPu to odgovara jer bez tog nikad ne bi imali vlast. Imaju jedva 59k glasova a SDA 300k.
SNSD nema problema sa Šmitom jer on svakako ne ulazi u RS bez Miloradovog dopuštenja, a SDA ako se povinuje HDZ-u neće ih Šmit dirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ako NIP nešto tvrdi, da im vjerujemo na rječ. Koga je SDA odgojila i naučila pravilima ponašanja taj je i varen i pečen. Mrrrššš
Nametnuti necete jos dugo...
Denis Zvizdic (NiP) napada SDA... hahahahha Pa to je isto da Venger napada Arsenal
SUTITE u Konjicu dok Milorad VRIJEĐA Srebrenicu,al ŠTITITE Severinu od Srbije, Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju bez iskustva za Sudiju,lete Helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH,opet ŠUTNJA, jos nam je policija Srbije trebala marširati državom,slučaj Čovićevog bjegunca Galića JEDVA da ste KOMENTARISALI, ŠTA bi sa Adnanom dijete SEHIDA, jel istrazio KAKO je primljen njegov Nermin Kapo (NiP) za vozača u Zavodu za med.rada.ITD.
Ako je NIP dobar zasto je 2020 na lokalnim izborima podmetnuo svog kandidata u Novom Travniku kako bi Stjepan Dujo iz HDZ-a uzeo vlast, jer su Hrvati jedinstveni glasali za jednog kandidata, a Bosnjaci podijeljeni na dva kandidata zbog NIP-a i Konakovica izgubili Novi Travnik. Ove izbore NIP u Novom Travniku je pao ispod 3 posto i nemaju nijednog vijecnika u Opcinskom vijecu Novi Travnik
POZIVAMO NiP, Zvizdića,Konakovića, Američku ambasadu, Sattlera,Schmidte visokog SAMO za FBiH: da svi Zajedno NAREDITE SPROVOĐENJE Rjesenja i Odluka Ustavnog Suda BiH koje se odnose Na Entitet RS.Prodaja DRZAVNOG ZEMLJISTA,Neustavno obiljezavanje 9 jan.Hocete li svi ZAJEDNO URGIRATI da Sud BiH angazuje SIPU da sprovede SVOJE Odluke i Rjesenja. Međutim NA TERENU je Schmidt dijeli cevape sa Benjaminom na ČARSIJI- Sattler vozi biciklo sa Benjaminom. Provozajte se MALO do Banja Luke!
Kakvi su ovo spin ublehaši. U planu rasta ni riječi o sudu, Nato-u i svim ostalim temama koje Dodik ne želi a na šta su oni jadnički Trojanski pristali, a onda izdaju saopštenja u kojima optužuju opoziciju za takve stvari...
KO BRANI. SMITA TAJ PRAVI HZHB I RADI ZA STRANE SPIJUNE
Zvizdićuuu Hoćete li NiP PRIMJENITI VLADANINU PRAVA i prvo SMIJENITI min. za Boračka pitanja Osmana, koji DODJELJUJE NOVAC svom SINU, pa pošto je sve izašlo u javnost, IZVINJAVA se! Prije par dana TVOJ čovjek priča na Spomen OBILJEŽJU i hrabrosti SPECIJALACA koji su poginuli braneći ovu zemlju. NiP-ov STRUČNI KORUPTIVNI kadar dir. J.K.P Rad zagrizao OZBILJNO u KRIMINAL i Nipotizam! Hoće li Narod i Pravda smijeniti min. Osmana i dir.Rada?!
ZAISTA postajete PATETIČNI, POGUBLJENI, NE PRATITE sta izjavljujete, šta radite i prije svega ODSUDSTVO ODGOVORNOSTI za IZBORNI KRAH! NEĆE VIŠE ljudi " ni Iz Temlja ni Bolje" jer sa vama postalo je još GORE , ljudima je pun .... vaših HADZIJSKIH LAZI i KRIMINALNIH kadrova. Ma Velikim B se kunemo ?! P.S. Idete vi LAGANO na MJESTO VLADAVINE PRAVA gdje i TREBATE biti, a to je na KAHVU sa SBB-eom!
Jesu vas REZULTATI LOKALNIH IZBORA UZDRMALI. Kad NEMAŠ NISTA ponuditi i kad ti GRAĐANI POŠALJI poruku da si POSTAO ČAK i GORI OD prethodne VLASTI- TAD Vlast priča o OPOZICIJI, svi drugi su KRIVI samo Trojka iz Konjica i Bakinica NIJE ODGOVORNA NIZAŠTA! P.S. Gospodo VAŠA djela su rezultat LOKALNIH IZBORA! Populizam, FLOSKULE i razvlačenje PAMETI ostavite za svoju MALU DJECU!
TARABIS LI ONU S ARHITEKTURE PLAVU? PRAVI SI DRAGULJCE ONAJ JEL TO KRECETE PRAVIT HZHB PA IZMISLJATE TERORIZAM? NECE VAS NAROD BOLJE IDITE SAMI DOK SE NAROD NIJE DIGO
NiP pao za 50% u Sarajevu, pa sad im kriva SDA, haha, potop pravi su dozivili.
Zna se ko je dobar s Vucicem i ko je izdao reviziju a vi zeleni botovi bolje vam je da se ne prikljucujete Dodiku,jer cete biti isti kao on,jer ste u jednom isti rusite ohr i visokog predstavnika koj vam je do juce valjao.
Najviše naroda je emigriralo za vrijeme SDA i SNSD-a
nametnuti, nesposobni narko kartelaši što prije da daju ostavke, nikad goru vlast nismo imali, nikad