Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prihvatljivo ali ko te pita...
Dino jos malo pa ce u HNS
Nemoral i Parada - stranka neostvarenih SDAovaca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko smo mi informisani moj Dino, da nije bilo Bakira u Neumu, danas po tvom stavu iz Neuma ne bih ni bio sastanak ove vrste. Sad će ovi tvoji botovi reći da lažem i da sam SDA bot, ali ovu tvrdnju potvrdiše i Čović i hrvatski analitičari, a neki dan i Britanci.
Dino, ti ih sve znas, znas gdje su suplji i kako zamazuju narodu oci. Kazi svima nama sta je sda dala opet nas prodali
Šta je 'adžija , ne paše ti ni ovo sad...jel i za ovo kriv Bakir i SDA ?
ahhaha hmm cudno., pa ako je po demokratskom principu sto da ne..cemu se vi sad protivite..nece sigurno propagurat jednonacionalne torove i regije
Dinokio pa juce si ga prihvatio sa onim omalenim šepom u Neumu. ..
Bosnjacki Juda !!
A kad Vam se te prljave labrnje začepe 03.10. aaaaa prljavi SDA botinaši
Pa sad biramo ovo nam je prihvatljivo ovo nije joj sarajevske politike
Nama je prihvatljivo sve sto je u skladu sa evropskim standardima i sto nas približava u Evropu. Samo građanska država. Inače odma reci Smitu ukoliko nametne bilo kakav zakon koji nas udaljava od EU ili je protiv građanske države da ćemo se okrenuti Rusiji i odma zvati putina u posjetu!!!
Zamislimo se na trenutak apsurda u kojem zivimo. Nastavnik fizicke kulture sa sumnjivom diplomom tumaci Ustav BiH i svojim potezima odreduje sudbinu nasih buducih generacija. Onaj ko je oformio ove stranke ocito nista nije prepustio slucaju.
NiP-u je prihvatljivo sve sto Covic zeli. NiP je HDZ filijala u Sarajevu. To je bar svima jasno.
Svaka čast Dino. Jedini pravi Bošnjački političar. Crknite SDA-ovci.
Ovaj bi drzavu izgubio za sedmicu. Sve bi nas predao manjini a da ni sam ne zna sta se desilo.
pa ti si mu i dao podlogu nakon sto si prihvati sa jaranima coviceve zahtjeve
Meni kao mladom Bošnjaku je prihvatljivo samo ono što je prihvatljivo i svim bošnjačkim strankama - a to je da je Šmit dobar dok nameće nešto što odgovara nama Bošnjacima a ne odgovara Srbima i Hrvatima. A neprihavljivo mi je sve što neodgovara nama Bošnjacima a odgovara Hrvatima ili Srbima.