Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek nam oni ne Lobiraju vidimo kako za Palestinu Lobiraju
Ruku na srce, nisu bili suzdrzani, glasali su za. Suzdrazani su bili carsafari iz UAE.
Jednom su nesto pokusali u ratu i to je neslavno zavrsilo. Iran nam najvise pomogao u ratu vojno. Ameri zaustavili rat kako su ga vec zaustavili. Poslije rata u obnovi Sarajeva konkretno najvise dali Turci a bgm i Japanci i to je to. Manite se suplje znamo mi koji smo u ratu bili sta smo konkretno imali i od koga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesu nam pomogli isto kao sto i Palestini pomažu. U ovo vjeruju samo oni neuki ljudi. Kovac poznati ci O potrčko
Ovo je direktno podrivanje istine, ovog covjeka treba tuziti!
Sa svima treba biti dobar ali držati se svoje tradicije i vjerovanja
ja ko nam i knjige piše e moj školski
Narucen tekst, cista propaganda. Glasanje za rezoluciju je pokazalo sve.
Mjesas Emirate i S. Arabiji
Kliks prepričao knjigu!!!???
Nisam citao ovaj 'krap' jer je u bazi truo. Da je rahmetli Alija I. pricao o nasem odnosu sa saudijcima citao bih clanak jer sam siguran da Alija nije predator na narodne osjecaje kroz nacionalizam nesto bas kao u stilu danasnje srpske politike. Ako me dragi alah, bog, ili Isus pita sta ces biti prije covjek ili musliman, uvijek cu reci prvo covjek dragi boze i tacka tu. Bratski odnos treba biti covjek s covjekom jer smo svi 'u sosu' jednog ogranicenog zivota.
Da nam nije bilo Irana i Pakistana, danas ne bi bilo Bosnjaka. Ali Bog nam poslao pomoc preko iskrenih prijatelja.
POJEDINI MEDIJI SE TAKMIČE KO ĆE VIŠE REDOVA DA NAPIŠE. OVAJ JE OČIGLEDNO OSVOJIO PRVO MJESTO. UVLAKAČI. GAZDAMA. MILION SLOVA.
Nama je glavni problem bio alija kao ubačeni agent DB-a iz Beograda i to na najvećoj funkciji na koju ga je upravo DB postavio uprkos tome što nije dobio najviše glasova u Predsjedništvu RBiH!
koliko zla u komentarima, saudijci nisi bili suzdrzani za rezoluciju, a to sto smo se toliko odmakli od saudijaca trebamo zahvaliti nasoj vlasti koja ne radi intenzivno u produbljivanju tih odnosa muslimanske zemlje koje su bile auzdrzane za rezoluciju su maroko, alzir i uae
ne može se diplomatija imati sa 2 trojanska konja u državi. Eto kako su lobirali, imamo državu od koje se pola zove republika srpska. Od kojeg jedna cevrtina po svemu funkcionira kao država u državi. Bolje da nisu lobirali.
Jeli to ista ona Saudijska Arabija za koju nam treba viza?
Poslije onog sastanka na britanskom nosaču aviona u Jadranu dolazi do zaokreta. To je negdje kraj ljeta 93. Rat je bio najžešći. Bio je dogovoren onaj Oven-Stoltenbergov plan. Podjela na troje.Tada počinje saudijsko lobiranje kod Amerikanaca sa se to ne smije prihvatiti.I zaista ta ideja propada. A Amerikanci kasnije startaju sa planom za Federaciju.
Malo poznati detalji: Jel zato im prodajete bosansku zemlju? Tu svoju propagandu na neko drugo mjesto.
Utisak dana: ruka na srcu , a oči na kameri g. Zahiragića!