Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravite i poste RS, trenutno se koriste za platni promet prema licima na crnoj listi. Tako Željka Cvijanovic npr. dobija platu. Pored Investicione banke, treba sankcionisati i poste.
Ja sam protiv sankcija sad kad nisu do sad nikig sankcionisali, neka puste da nam Rusi dodju
Dje su pare.....jednostavno pitanje koje trazi odgovor
Nasli bin ladena, nasli sadama u nekoj rupi, znaju gdje se krije hamasovac, znaju sve, pa tako znaju i gdje su pare i neka nam ameri kazu gdje su, a ne ovako provlciraju i tacno postaju nezeljeni ovdje, ili neka pomognu ili neka nas puste na miru
@SP1GL0: Mislim da si ipak pametniji nego sto u svom komentaru pokazujes
Ameri mezete Dodika...hahaha
pristavio ga Joe i ne vadi bucka na sve strane
Rizikujemo buducnost jer nam buducnost kakvu vi zelite ne odgovara. Eto vam odgovora a sad molimo vas da nam ne dosadjujete vise sa porukama.
Vas je on igrac... da hocete, a necete, gumicom ga izbrisati mozete... o da on je vas dasak nade na Balkanu...
Č E T N I C I SU TO.
Nazalost Bosnjaci su ti koji su dozvolili stranim ambasadorima da mesetare i rade sto hoce. Od BIH su napravili klasicnu koloniju gdje trecerazredni drzavni sluzbenici stranih zemalja poslati kao ambasadori rade sta hoce. Dokle god je sve upereno protiv Srba i Republike Srpske dozvoljeno je.
Jedan savjet uvazenom veleposlaniku, da naredna obavjestenja budu na Srpskom.
Koje kmečanje botova iz pisija
@SAD: zbog para, zbog para ... hoce i dalje da mogu krasti.
Na koji se nivo spustila americka ambasada. Upusta se u nepotrobne rasprave, kao da su domaci politicari, a ne predstavnici najmocnije drzave svijeta
Pa dovoljno je vidjeti onog ambasadora kako se obukao nedavno kao da je krenuo na rock koncert,a ne na prijem.ovdje se salju samo trecerazredne diplomate bez iskustva.
Svi treba da stanu u odbranu RS, RS je ustavna kategorija i nije u redu da jedna ambasada druge države narušava njeno funkcionisanje. U praksi se mjesa u unutrašnje stvari BIH
Znaci i ti odvajas dio tih para. Inace bi bilo ideotski kad bi se neko protivio ... zasto bi neko branio Dodikovu kradju gradjanski para?
Tužna smo mi zemlja kad se sami nemožemo dogovoriti pa nam stranci sa strane komanduju, isti ljudi , isto izgledaju, isto pričaju, isto razmišljaju, isti mentalitet, ista narav, isti korijeni, ista prezimena , samo druga vjera. A komšije jedva dočekali da nas zavade sa svojim glupim ideologijama o velikoj Srbiji i velikoj Hrvatskoj. Koji smo mi glupani.
potpisujem
Mi Bošnjaci druge države nemamo i realitet je da ovu moramo dijeliti sa ostala dva naroda. Mi smo uvijek za dogovor gdje se BiH stavlja na broj jedan. Nažalost tim ostalim narodima provociranje, negiranje te iste država i mnogo toga još pravno opojno zvuči. Pa neki čak i vjeruju da će postići ono što nisu 92-95.
Sad Mile ponovo mora držati konferencije i narodu po šumskoj govoriti da je Američka ambasada na platnoj listi muslimana da im mi dajemo plate i da vodimo američku politiku , pa neki dan to govori zar mora Mile ponovo kao papagaj
A zasto vi ih ne kaznite djelima a ne pricom?
Jesi li ti s Marsa pao? Ovo i jeste rezultat njihovih djela jer su im sve banke pozatvarale racune.
Sta je rezultat?Ne kontam.Dodik i dalje na vlasti,nikad jaci otkad je na politickoj sceni,rasturit ce sve i na sljedecim izborima.Koji su to "rezultati njihovih djela"???Kakvi racuni,primaju svi plate uredno i dalje,a i da ne primaju imaju toliko para da mogu zivjeti 1000 godina na visokoj nozi.Sve je ovo americka suplja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jer bi oni rade slamu jeli.....