Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al nas fazan hladi ko nekad Alija.
J e b e m l i t i m a j k u f r lj a v u Jel te stid
Dobar mu novi sako. Tako je i srednja klasa mogla priuštiti onomad.
Ovo je tuga slusati. Covjek laprda o marzama i iznosi neistine. Kao utjeha, dace nam srbija brasna, uvijek je davala...ma nemam rijeci. A on zapravo treba na robiju. Popljackao vlastiti narod.
Ljudi moji cudo neviđenoo . Moja bebaaa od godinu dana kada vidi Fadila na TV odmah pocne govorit : Ouuuuuu ne nee Svee Vam je jasno
Makron kaze Evropa i Afrika ce ogladniti za 12 do 18 mjeseci.
Koje struje kad prijete privredi da nemaju dovoljno
Premijer ne konta da se ne radi o tome ima li ili nema necega vec cijeni koju cemo platiti (inflacije). Kad bude granatovao dostupnost bez rasta cijena e tada cu ga shvatiti ozbiljno. Ulje ide na 5KM po litru. IMa ga naravno ali za 5 KM.
Podici plate javnom sektoru a privatnicima takodje povecati namete..
Kaže se pomoću struje ćemo amortizovati brže začepljenje pluća sa smogom od uglja u tuzli i kaknju Hvala fadil aga
frajer evo danima iznosi netacne informacije vezano za marze na prehrambene artikle tvrdeci da je maeza ogranicena na 8% ,sto je apsulutno netacno! marza nije ogranicena na 8 vec na procenat zatecen na dan31.12.2020 sad se pitam jel on stvarno laze narod u oci ili jos gore da nezna sta je na snazi...a dje ce i znati vise je na sudu nego na poslu
Nahebali smo ko nas tješi....
ukratko. nemamo nista, boli nas quvac.
Hajde objasni maržu oko nafte, kako na jednoj energopetrol pumpi 2.81 a na drugoj 3.66...uzimaju garant skuplje na ovoj drugoj, kako da ne.
e jesi pametan
Najjači je kada kaže da 1 kg. riže marka itd...
Sve je o.k.osim prenice.Sta ako Srbija pocne ucjenjivati psenicom,kao rusija plinom i naftom.