Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovih 6 jedno će biti u patroli, 2 pred policijom, 2 pred kafanom i jedan pred kućom komesara.
Ne cine auta policiju vec ljudi. Milicija je sa Ficom svakog stigla
Dobro to, nego kako te trpe tvoji?
Kažu siromasni.
Što će im ,svakako nista ne rade
Sve je to odlično, svaka čast i na oficijelonoj stranici Vlade BPK je odmah objavljeno. Nego hajmo malo o dodjelama stanova zastupnicima u Vladi BPK i ujedno u Domu naroda, još nema objava na stranici Vlade o takvim "dopremanjima"? Gdje su omladinci koji su u predizbornoj kampanji kritikovali zapošljavanja u BPK, da se sada oglase o novonastalim zapošljavanjima po ministarstvima. Zna li se koliko košta ruka zastupnika na zasjedanjima skupštine BPK? Koje su valute?
Kriminal na djelu. Goražde grade sta ti lopovi rade.😠
Mrtvi Suzuki
sve im dajete, efikasnost i isplativost tih policajaca na skali od 1 do 10 je 2... nisu u stanju saobracaj regulisati... imali smo pokusaj dvostrukog ubistava Halilovica, ubistvo Rašića. oni te slucajeve nikada nece rasvjetliti jer su nesposobni.
pa kako ovako malo para, neee nije se nista uspjelo ukrast
Vidjeo sam ova vozila i ovaj kamion u bl prije 2,3 dana ali kretao se u smjeru gradiske ovo je nevjerovatno sta i kako se mulja.kladim se da su ocerupani
😍☺️
Bravoooo komesareee bravooo ministre 👍👍
Kupujte ista vozila da bi imali homogeni vozni park e ne hetwrogena kako cinite.Pa to se uci u prvoj godini saobracajne škole.Cuj merc, suzuki vw koje šarenilo..
Samo nam nije novinar napisao dali je sa pdv-om ili ne jer to je glavno
Koliko ja vidim kad Ramo nabavlja onda je priblem. 😂
Suzuki 😂 Bolje da su kupili elektricne skutere, brzi su od ovih kanti
Jos ako su 1.4 mogu ih odmah na kanal staviti
Žali bože naših para i kome mi plaćamo poreze rekete