Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi g. narod
To nije mrznja to je fakt
Ko je mrtav, spasio se. Kad krenu da eksplatisu litijum, hidro potencijal, kad kupe i poslednje parce Balkana koje nesto vrijedi, ispunice i svoje obaveze prema živima. Mi cemo do tad vec zavrjediti moralne počasti, dok kao narod konacno ne padnemo u zaborav. Svaka nam čast.
Pa sto se onda sam ne spasis?
A isti on s druge strane silno podržava Izrael u svemu što radi, čak je i podržao ukidanje vode, struje i hrane za Gazu. Obični bandit isto kao i Sunak.
zar smo mi stvarno tako jadni da se pouzdamo u svakog stranca?
Škoti i Irci su ljudine
dobar čova
I Biden je bio najveci "zagovornik" ukidanja embarga za BiH pa sta je sada uradio za istu? Ilo sta je uradio za ljide u Gazi?
Kakve veze ima Gaza sa BiH? Ne mijesaj ljude i drzavu sa kojom jedno i drugo nemaju veze sa vezom.
Da vidim da li mogu da pobedim AI u pisanju cinjenica o Britaniji samo u ovom veku.
Somalija, Libija , Afganistan, Sirija, Irak, sve te drzave je napala Velika Britanija...
Bravo pobijedio si AI i sta cemo sad?
Genocide is not only about the killing. Nijansa ali bitna.
Kad neko pomene Ujedinjeno Kraljevstvo, padnu mi na pamet rijeci njihovog Premijera Sir Winston Leonard Spencer Churchill: Ne postoje nasi stalni prijatelji i nasi stalni neprijatelji, postoje samo nasi stalni interesi..... Kad je trebalo ratovati protiv njemaca u dva svetska rata zna se koga su onda lozili da su saveznici..... pamet u glavu