Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je za pohvalu, ali u svijetu normalna stvar, samo kod nas novina.
eto sto pogana SDA sa premijerom Novalicem ne donese isto na nivou FBiH i sa srpskim spijunom Fahrom i degenerativnim SBB imaju ruke
Direktor moze biti osoba koja nije vezana za stranku zadnjih pet godina. - dok tako nesto ne bude mi se nemamo cemu nadati.
Au kakav udar na kompletan stranački kadar većine vladajućih stranaka. Ovo je top!
Ovo je prava stvar i treba da se uvede na nivou cijele Federacije BiH.Puno je toga nagomilano pogotovo medju medicinskim radnicima.I jos zakon o porijeklu imovine treba uvest.
dobar zakon, treba ici i dalje, ne dozvoliti da neko ima 5-10 plata i funkcija, zabraniti dodatna placanja u komisijama, ograniciti koristenje sluzbenih vozila, itd.
Prc !
bolje da zabranite da se kandiduju ljudi koji su vec naprimjer u opstinskom vjecu i slicno i naravno direktori. ona gradonacelnica pa na listi, onaj zamjenik precjedavajuceg pa na listi onaj ministar pa na listi. sve kapaciteti a tolika nezaposlenost
Pa.potpuno logicno ja treba da sjedim u skupstini kao delegat a onda podnosim izvjestaj kao direktor i onda sjedem u klupu i glasam za svoj izvjestaj kao delegat.
haaaj ti
Aveee Dino 🫡
Pa ja jer tesko je Sebiji postaviti osobu od povjerenja na funkciju direktora KCUS i kao da nikada nije ni sisla sa funkcije hehe... U skupstini ce biti spektakl, a ne ocekujte ni promjene na KCUS :P
Prije cirkus nego spektakl. Al tako je to kad je SDA na listu stavila klaunove.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraks
Seka na haparatima, nista od spektakla 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
btw, cemu dva veznika 'i' u naslovu?
Nije svejedno!
e podudla ga sebijica hahahahahahahahaha kako vas sarajevo zapisava konstantno, smecari zeleni
Bravo za ovu vladu.Ako kandidati nipa udu u skupstinu normalno je da ce napustiti ministarske pozicije.Valjda je to jasno
Solidan zakon da se napokon stane ovoj "uhljebizaciji". Izbori se i ne ohlade a oni vec svoje pulene smjeste u udobne fotelje (samo vidjeti gdje i kako je tamo dospio Koldzo).
Bolan nebio pa pogledaj gdje su završili kandidati NIPa za načelnike prije 2 godine. I ona nam pričaju o promjena. Tanović je top promjena. Nema dalje.