Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis ti da njima ne valja ni Meša Selimović!
čuj vidiš? kome normalnom će valjat? jedinica vojske eres nosila njegovo ime,ulice i škole sa njegovim imenom ostavljene i od radovana i od dodika. govoril ti to šta Bošnjo? mućni tintarom i pročitaj knjigu "ko je bio meša selimović" od Seada Zubanovića
SAMO DA NAPOMENEM SDA PORTAL I BAHTA, MOZETE BRISATI KOMENTARE I BANOVATI KOLIKO HOCETE ALI MI U GORAZDU ZNAMO ISTINU.
Jedini čovjek koji je uspio da preživi golgotu rata u Goraždu i da odmah u Martu 96e otvori restoran u sred Sarajeva! “General” Bahto 🤣🤣 ratni profiter! SDA ulizica! Smrad obicni
Pa teže je doć sa 10 pozicije na 6 već sa 6 na 6. U svakom slučaju odlični rezultati za mladog Mešu Selimovića koji je imao odličnu kampanju i može podučavati svoje starije kolege kako se kampanja trebala sprovesti. Zamjeram mu što svoje znanje nije podijelio sa strankom.
Malo žena nešto na toj listi. Zato se puno i krade.
Nisu oni imali isto glasova. Selimovic je imao vise, a Bahto je zboh startne pozicije dobio glasove stranke pa se zbog toga izjednacio, a onda jos zbog pozicije se plasirao ispred. To je demokracija. Dobijes vise glasova i izgubis
Kakva si ti neznalica, prvo se edukuj i shvatit ces da nema takve podjele glasova.
pakas ratni profiter papak gorazdanski
Hvala ti generale za sve sto su uradio za nase Gorazde ❤️
Sto ovaj Irfan ne predje sa svojim drugom Masicem u SDA. Taman su kalibar za njih.
612 glasova .. 🙈😅😅
Gazija i heroj Bosnjaka nas general Bahto 💪🏻
Bahto je nas heroj, jedan od najzasluznijih za odbranu Gorazda. Nakon sto je dao ogroman znacaj u odbrani Sarajeva, kada su svi odbili da se prihvate Gorazda general je jedini ustao i rekao evo ja se prihvatam te odgovornosti i ostavio svoju djecu u Sarajevu.
General Bahto je za sve vas s politicke scene moralna vertikala, heroj i jedan od najpostenijih ljudi koji su obavljali neku znacajnu funkciju.
zar je bitno kad su svakako izgubili
Hoce li klixe Nermin Niksic napokon da podnese ostavku zbog nevidjene bruke, jada i cemera u vezi Srebrenice? Izbjegavas klixe da pises o tome??? A svi znamo da je SDP birvaktile Lagumdzijina funkciju u Vijeću ministara platio Zakonom o prebivalistu, na racun SNSD-a.
U novom sarajevu asim svog hazima varalicu stavio i solaka za predsjednika kadrovske nakon cega su daleko najslabiji rezultat u kantonu ostvarili
Da bilo ko god dodje isto je. Ovaj nas sistem je socijalizam koji folira insvesticije kapitalizma u drzavu. Drzava je sve kod nas a gradjani nula, zato jer smo uvijek u socijalizmu. Da smo kapitalizam sa demokracijom izbor bih znacio puno ovako obrisi se sa izborom i gledaj da iskoristis papir par puta bas ko u starom dobrom ali smrdljivom socijalizmu.