Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sad sda price " dok je bio kolđo nacelnik nista nije valjalo " pa što tako niste govorili dok je bio u sda hahahah kakvi licemjeri
efendiceva i bandiceva sbih je najobicnija filijala sebijine sda.p.s.pogledajte fotografiju
SDA SKUPILA SATELITE DA IH PROGURAJU NA IZBORIMA, ALI TEK CE POSLJE IZBORA VIDJETI DA SVI ZAJEDNO NE VRIJEDE NISTA
Sad je svima jasno kako je tzv. SBiH Semira Efendića, pravosnažno osuđenog za gaženje nemoćnog dede-pješaka isto sto i SDA!
100% ! Koldjo se povampirio Veliki apetiti jednog gubitasa.
sda na aparatima
Svi su oni jahači a narod je ergela konja
Bandic bio ministar 4 godine ispred BOSS-a, niko se ne sjeca ni cega je bio ministar. I sad kao treba glasat za covjeka koji kao ministar za 4 godine nije uradio nista da ga se zapamti ? Jasta radi.
Nakon 20 godina ljubavi sad ni koldžo ne valja, ako to rusofil zahiragić kaže onda je to istina sigurno.hahahaha
Jutros Koldžo isprati 10 autobusa boraca na izlet na Boračko jezero, pomislih jeli to Koldžo zasjeo u načelničku fotelju. Neće da može Koldžo.
SDA sa Koldzom harala godinama, sad im ne valja..
Ko je sviju vas poznavao ni s...t mu nece biti teska.
Ko je sviju vas poznavao ni s...t mu nece biti teska.
Svakim saopstenjem ova stranka pada. Koliko ste para pokrali sa tim istim čovjekom Zahiraga? Jer ovo jeste tvoj način govora.
Joj što plaću kao mala djeca
Bandic pobjedjuje, Sarajevski dogovor SBiH, SDA, DF i NES, Koldjo je proslost, Benjamina zivi u Centru, tamo je kupila stan tamo nek se i kandiduje.
prepala se SDFA sekta
U Novom Sarajevu je samo pitanje, sa kojom razlikom ce Benjamina pobjediti. Muamer Bandić nema apsolutno nikakvu šansu.
F C K SDA