Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrenuti zahtjev za vracanje zastave sa ljiljanima
Btw. jasno je da SNSD radi ove provokacije zbog upetljanosti u teski kriminal, pocele isplovljavati na vidjelo sve njihove prljave gace, pa prpa od zatvora ;)
To se automatski vraca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dzaba guslate
Ugasite komentare
Nakon Nemanjića Uroša Nejakog je tron preuzeo Tvrtko I Kotromanić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nmani ustane iz groba.
Koliko je ono plata i penzija u grs??? Koliko vas ono radi u Federaciji BiH??? A da, treba vratiti Ljijljanku i svakako sto vise Jarbola po BiH i zastava nakaciti! Bjeda cime se bavi,
Milojkovo rodno selo Mrcajevci (lijevce polje), susjedno selo se zove Vakuf a do Vakufa su Seferovci (mjesta sa pravoslavnim stanovnistvom a sela sa Bosnjackim imenima). Agrarnom reformom 1918 oduzeta zemlja od Bosnjaka te dodjeljena srbijancima, povratnicima sa solunskog fronta. Bosnjaci sa tih podrucja su protjerani za Tursku.
je li moguce? nisu nas to ucili.
Najstarija pravoslavna crkva u Banjaluci je 85 godina stara, sagradjena 1939 godine ( prije 85 godina ).
Sagradjena na zemlji koju su pravoslavci dobili na poklon od Bosnjaka (Vakufa) .
poodavno hi.
Eto,to je rješenje za slamu i slamaricu.bravo cirkusante,lijepo vas je gledati u milionima, ima ko slamu past.razveseli narodne mase.
Nemojte kmecat po komentarima, vecina vas trazi toleranciju i gledanje naprijed. Budite i sad tolerantni pa pjevajte himnu sa njima
Samo ste napravili kardinalnu grešku - napali ste svoje tvorce Bosance Slavne Ilire, kolijevku civilizacije. Kada je Servia 1914. počela javno govoriti da će vojskom okupirat' Bosnu organizovali smo (Bosanac M.M.) igranku s austrijskim okupatorom Francom Strašnim i tada je stradalo 50% populacije Servie (1.25 miliona) i 80 miliona nedužnih Evropljana. Niste ništa naučili, jer ne poštujete istoriju.
Da li se u RS pitaju i drugi narodi, da li se njihova volja postuje?
Žike site i ovce na broju
Rece Pandurevicka da moraju sada skupiti 800 miliona da ciste dugove i posto ne mogu ni na jedan nacin i da ih kamionom dovlace onda daj narodu zastava i himni neka mase i pjeva.
''vratiti u upotrebu'' - p0srvljeni Bosanci? Valjda ako se ''vraćate'' onda ukidate p0srvljenost?
Fuj...
Povecaj penzije, plate socijalna davanje itd itd...jado jadni, a ne time se baviti da zamazes oci ovom narodu.
To Milojko, samo jakoooo
Plata 400 eura, penzija 150, ali vratiti grb i himnu.... Smijesno
zamisli moras pjevati tudju himnu i biti izdajica vlastite domovine BiH i tako vaspitavati djecu da ne vole svoju domovinu. nedo bog nikome takve muke.