Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da se usranom do potoka nikako, hehehehehe
OHR mora proglasiti tzv deklaraciju svesrpskog sabora štetnom po interese BiH i neprimjenjivom na teritoriji BiH. Potpuno je zabraniti i riješiti sve buduće eventualne probleme vezane za taj agresorski dokument.
Nazvo ga Ramo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imaju svoju skupštinu , vladu , policiju , koriste državne resurse, niko ih ne može blokirati kao što oni blokiraju državne institucije.Nije mi jasno šta hoće i pričaju o nekoj ugroženosti.
Kad ste tako hrabri idite do kraja
I to je to ..
Menen stid njihove sramote
Gomila neistina. Ne moze se razdruziti nesto sto se uopce nije udruzivali. Sve sto su unijelu zemlje neka ponesu sa sobom. BL i ostali gradovi uvijek bili u BiH
ovaj mile ne zna bil piskio i kakio
S kim su se udruživali,neka se s njima i razdružuju.
S kim su se udruživali,neka se s njima i razdružuju.
Pa de Mile što hebeš sve više tom politikom u vraga,,,
Pa nemoj Mile ako za Boga znaš
Partibrejkersi...jedan poziv menja sve...
E h...aji ga.Sada ste me razočarali.Mile , ti baš nemaš damu.
Šta znači samo jedan telefonski poziv...
bas mile nema DAMU da uradi bilo sta
Ko zna sta je sve prošlo ispod radara i iza zavjese u mjesecima iza nas. Dok vas je britko pero plaćenih medija ložilo na iste fore lopova na vlasti u regionu. Sta smo prodali, bez koliko ljudi ostali, koliko se iselilo, koliko umrlo u redu za doktora, od gladi, mafije, siromastva?
Prosao zakon o litijumu u NSRS
Ahahahahahahahahahaha, grohotom se smijem. Mjastori tragikomedije.