Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam reko napiso...kako ce samo dodik da place za sve!!!! i evo ide lagano,sporro!!!! ali ideeee!!!!! USA prijatelj BIH!!!!
Tu priču slušamo 20 godina. Ovo je predstava za naivne. Nikada USA nece uraditi nešto što bi suštinski ojačalo državu, a oslabilo neprijatelje države.
Usa i sve ostale velike sile nemaju prijatelje. Citam za rezerve uglja na Kosovu, hiljade milijardi. E zato su prijatelji i bice dok im nesto odgovara. Hocete li ikada nauciti?
Dodo stvarno osjeća pritisak, prvo je počeo umišljati da ambasadori hoće da ga kidnapuju, a odnedavno i da ga ubiju. Vjerovatno se radi o krizi identiteta, kažu da u zadnje vrijeme Dodo umišlja da je Trump.
Meni je ovo malo komično jedna takva sila da kao USA da ne moze stati u kraj tamo nekom dodiku hahahha ili nas prave budala, ili su oni budale 3 opcije nema
NIČIJA NIJE DO ZORE GORJELA.
Pritiskom ulaska u EU?!?! Pa njemu niko ništa ne može! Boli njega đon za EU, njemu od EU trebaju samo pare za koje nikako BiH ne smije jačati za promil. A tako misli većina njegovih glasača! Da ste htjeli BiH bi bila puno jača sa manje lopova u njoj!
Strasan pritisak na traktoristu.On se lola po Parizu a zbog njega ljudi nemaju hljeba da jedu.Naivna priča ,neznam ko to još može verovati
Pa s obzirom da imaju dokaze, onda im valjda neće biti teško uraditi ono što treba, zatvoriti ga.
Eno ga hud ne zna kud' ce. Al' sa parama.
Hahaha jedan od jacih komentara
Trpajte ga u Alcatraz.
Ništa vi Dodiku ne možete. Dodik je prerastao i nadišao politiku ovog područja, a zasigurno se može nositi i sa Stejt Departmentom koji svakim danom sve više slabi, a kada još nadasve dodaš i podršku Rusije onda stopostotno se smiješi samo dobro i nikako loše gospodinu Miloradu Dodiku. Stejt Department neka se pozabavi demokratskom krizom u svom sokaku. Kina i Rusija su uz RS, a treći im ne treba.
Jasta radi... hahahaha Probaj nesto jace, ovo sto uzimas - ne djeluje. Ako nista ne upali, probaj na Smokvicu, ako jos postoji...
Loša ti baRo. Promjeni nabavljacha. Tripovi su grdna stvar.
KO KOČI PUT BiH u EU poduplat mu sankcije. Ma ko god bio. ovi bi se najradije vratili u 92.
Serbien muss sterbien
Koliko već godina je Dodik gotov? Maknite se glupih priča. Cijeli život mi prodje a dodo i dalje u formi.
Toliko ima elemenata za krivicno procesuiranje po pitanju zlupotreba, korupcije, itd,ali ga pustate da radu sta hoce
Jeste isprepadan je , da je ovih dana u Parizu kupio vilu .
{"code":"U24","error":"Va\u0161 komentar sadr\u017ei elemente govora mr\u017enje zbog \u010dega ne mo\u017ee biti objavljen.
Kako nece da spomene Covica koji mu je haver u pokusaju secesije_