Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete li se ikada sjetiti pa organizovati prostor, poslati pozivnice vojnicima, herojima, veteranima. Da se skupe, da se druže, da se postroje, da im bar uputite jedno HVALA, jer oni su izborili da vi imate funkcije i da danas nacifrani u odjelima sjedite i slušate koncerte i govorite. Privatizvvali ste njihovu borbu i svađate se ko će biti u prvom redu. Hvala običnim borcima, herojima.
Da se ne naljute majke i porodice poginulih koje su rijetke možda i pozvane na ovaj događaj. Nije njima namjenjeno. Ali političari nalickani, pošaljite poziv vojnicima-veteranima, organizujte postrojavanje, zahvalite im se, podijelite im po jednu beretku. Neka ostane kao pomen na herojsku borbu i na njihov doprinos, kada ih više ne bude. Njihovoj porodici, djeci i unucima za sjećanje da je dedo, otac, brat, sin, rođak stao i branio ovu državu.
Najbolji među nama u 1. Korpusu i cijeloj Armiji RBiH su krv i kosti ostavili po brdima i planinama naše zemlje. A danas na tim mjestima ovi fol zaštitnici Bošnjaka (SDA) krčme državnu imovinu i uzimaju milione, dok ih ovi fol bolji od zaštitnika (SDP i bratija) nazivaju njivama. Za šta ona mladost, a i starost, živote dade. Ma i bolje je da su dole dva metra pod zemljom da ne gledaju ovaj čemer.
Biće još ratova, pa svi se naoružavaju ne kupuju oružje da se slikaju s njim. Vidjet ćemo kako će tiktokeri da se nose u borbi . Mi smo svoje rekli i pokazali.
Kad je boracki dodatak,pitam ove sto znaju,privilegovane,je li vakat da najzasluzniji ljudi s puskom u rovu konacno pocnu primat isti,previse je sijela i iste raje na sijelima,kenjac bio ko na izborima uzme olovku,a ne bude znao kad je boracki dodatak,tacan datum.
Ima li komsica ove svečanosti su njegov fah
A đe je đeneral Nedzad veceras
Hahahah