Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je reci Cirkus Drzava s 14 vlada na 2,5 miliona stanovnika i gdje je 80% zaposlenih na budzetu
2.5 miliona ? hahahahha 1.8 miliona s uhljebima sve zajedno
@gooUser1707641316 ima nas freelancera kojima će se uves da dajemo i doprinose za mirovinsko na koje nećemo imati pravo te ukinuti 20% rashoda pri obračunu poreza na dohodak i zdravstveno na koje naravno nemamo pravo. ima uvjek ovaca da ih se ošiša.
toliko gluposti u institucijama BiH da ovo ni u obdanistu nema...
Greška u prevodu.
svjetla su pogašena,ko nije izašao dalabu je!
Da se može emojijem opisati situacija u ovoj državici koristio bih prvo onaj što umire od smijeha, pa onda onaj što se smije, a suza mu nit lice ide. Cirkus država, i cirkus narod koji podržava sve ovo ("podržava" čitaj: ne mijenja ništa)
Nevjerovatno, mora se odluka CIK-a prevesti na bosanski, srpski i hrvatski jezik. Sto ce reci Srbi i Hrvati ne kontaju nista na bosanskom jeziku i treba im prevodilac. I jeste Cirkus Drzava kada niti jedan politicar, a ni visoki predstavnik ne zagovara ukidanje, cak sta vise povecao broj politicara. Jedino poneko ovdje spominje taj problem, a narodi sute. Orilo, gorilo j.b. se nas
nemožeš tako da pričaš, kod nas je lik koji je parlamentarac, a zna se ko je, kuko jer je na formularu pisalo osobna iskaznica, tražio je čovjek da piše lična karta jer eto nije razumio. Nemožeš reć samo Hrvati i Srbi, uvjek komotno možeš da napišeš i Bošnjaci, u svakom problemu su i oni.
Što će reći da su Bošnjaci zaboravili srpskohrvatski jezik
Paniku šire mediji. Apsolutno se nista neće dogoditi bude li neko izabran ili ne bude izabran.
kod nas uvijek drama
Odgodite sutra sjednicu i onda sve po zakonu ja ne razumijem trojku što radi ovo šta i zbog čega štite Dodika
kako ga to trojka stiti de nam malo objasni
Sad ce Genije Isak biti glavna ruka u parlamentu .. e Bosna na sta si spala
Može li mali Pero, mali Mujo i mali Ante da odgovore koji je rezultat državne uprave kao i entitetskih i kantonalnih uprava koja godišnje koštaju malog Peru, malog Muju i malog Antu skoro 17 milijardi KM?
Poslije proceduralne greske lagano svi na gulaš od 3 marke
Cijela država kao i penzioneri nikada nisu bili u gorem stanju otkako su nametnuti došli, ne kontam samo zašto penzioneri šute još ih Nikšić ponižava sa jedan posto povećanjem dok Dodikovom kumu iz budžeta izdvajaju sto miliona za naku zgradurinu
ko je otisao iz ove propasti , spasio se
Ko prevodi tekstove na bosanski, hrvatski i srpski 3 dana? Jeste li vi normalni? Pa AI softweri sve to prevedu za 10 sekundi odgovorna osoba samo treba procitat. Halo? Tri dana??? Dobro je pa nije mjesec šuti