Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ranjen u nogu kao opomena Nemoj više mene maltretirati. Da je htio da se riješi starijeg koji je njega maltretirao puca bi u glavu ili u prijedijelu gruda oko srca.
bas cudno da se ovo desava u ovako mirnoj skoli
Šta kaže katnica ministar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li koja ostavka konacno ili opet slijedi palamudjenje o najidealnijoj sigurnosnoj situaciji u vasioni?
Oni traze ostavku ministra u tuzli
Društvo je jednostavno otišlo u propast i da neko da ostavku, taj novi ništa ne može promijeniti.
Ovu gospodju iz mupa i direktora škole treba uhapsit,prvo zbog laganja javnosti,jer citav grad priča da je momak koji je pucao bio isprebijan i niko ga nije zaštitio ni škola ni policija i dijete je uzelo pravdu u svoje ruke,odmah uhapsit direktora škole i vrh mupa ks
dje je sabina cudic il samp palamudi po parlamentu i facebooku
Kupujem komad zeljeza. Obecavam nece biti koristen u slicne procese :)
Buduci mudzehedin
razumijem stranacke botove koji moraju zaraditi dnevnicu i svi im krivi osim roditelja. ne odgaja policija djecu, ne odgaja ni skola. taj zadatak je prvo na roditeljima, oni do polaska u skolu vec oblikuju dijete. prve godine zivota su jako vazne, to je rani formativni period čovjeka.
Gdje je ministar, sta on veli za ovo
Veli da je po njegovom misljenju sigurnosna situacija najbolja na svijetu u KS i da ga boli neka stvar,on se osjeca sigurno,a za nas se ne sikira.
Kakva vlast takva i policija samo drže press konferencije i pričaju ovu današnju balavurdiju su njihovi roditelji trebali vaspitan po starom sistemu batine brate za svaku grešku veliku
Šta kažu Katica i Naida Hota?
Pucao je u starijeg brata, jer ga je mlađi nedavno prebio. Naravno radi se o dječaku koji je i narkomančina teža zato se i osilio da uzme pištolj u ruke. Sva sreća da mu je zakovao pištolj jer je okrenuo da puca i mlađeg brata u glavu
Molim? Nadam se da će neko posvjedočiti šta se desilo.
Katica i Hota ostavke pod hitno
Malo policiju na ULICE ,malo u patrole ,malo u kontrole ,ali ne SAMO J EBENOG SAOBRACAJA
Sad ce uvest jos papirologije i kojekakvih papira, onda ce ovi sociolozi, psiholozi da pricaju o nekakvim mjerama i to je to. Nema zakona u ovoj drzavi i to je to.
Ramo, gdje si?
Normalan dan u glavnom gradu 23% teritorije. Nista cudno.
Radite nesta , sve je ovo posljedica vasih sjedenja po benzinskim pumpama, kladionicama i buregdzinicama... Sad ce opet iznijeti statistiku sigurnosne situacije neke milionske metropole i uporediti je sa Sarajevom.