Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte malo Mandica o njegovim saradnicima, kako se tale
Nije mi bio mio profil Gratza, ali okretanjem od ubleharenja i antidrzavnog djelovanja NS za 180 stekao je postovanje. Lik se bori da opere svoju ljagu.
Molim vas da neko poruci gospodinu Gracicu, dok god blokira ljude po drustvenim mrezama koji razlicito misle od njega i dok god zasniva svoju kampanju samo na tome sta drugi nije uradio i da ne spominje NIJEDNOM sta ce on uopste da uradi,, NEMA MOJ GLAS. Hvala.
Gratz je apsolvirao ublehase iz NS jer je i sam bio dio toga, tako da je trenutni pencilin za antidrzavnu politiku.
Ovo svi postanari iz Zapadne Hercegovine došli da podrže svoje nametnute vojvode iz Troje.
Minhauzen je mala maca za ovog Graca.Kako frajer laze to je cudo jedno.
Ublehai
Javnost zeli objasnenje sljedeceg! Zasto je Muhamed Gracic promijenio ime i prezime? Kad se ne ponosi svojim licnim opisom, ima komp. .leks ma. .nje vrijednosti, kako ce uciniti opstinu ponosnom?
To nisu nikakve debate.To su samo svade.Sta ce ko vise kome uvaliti.Ko je sposobniji da laze.Nebi to gledao nema ti para.Da se čovjek samo sikira i diže sebi pritisak. A oni posle odoše na kafu.
Kandidate NSa NiPa i SDPa je haram zaokružiti.
Centru treba novi nacelnik.
Oderaće ga Gratz ko Španija Hrvatsku...
Srdjan Mandic je obiljezio prethodni mandat konstantnim svadjama u opcinskom vijecu sa vijecnicima. Katastrofa bi bila da ostane jos jedan mandat za opcinu Centar. Slab napredak u opcini je napravio, tako da sto hitnije treba bolji kandidat.
Muhamed Gracić i veliki alkosibitanga Srđaaaaan Mandiiiiiiić
Denis ili Vojvoda???? Denis zna se. U RŠ i Zapadnoj Hercegovini moji sunarodnjaci ne mogu biti portiri a kamo li načelnici. Hajde što ne mogu biti portiri , nego svaku noć strepe za goli život .
Zna li se zašto je Grac promjernio ime?
Znamo da može Vojvodama i StašaU mmru j...
promijenio je ime da bi bilo zvucno i mocnije !
Muhammed ili tiga Denis prodao ime za veceru toliko o njemu
Muhamed ili Denis sto put mi je draže od Momčila i Joze...
Glas za Denisa, Mandica i njegove saradnike necu da gledam vise
Pitajte Mandića kako je namjestio svaki konkurs u Općini. Zaposli djecu svojih pajdaša po osnovu ugovora o djelu, a onda raspiše javni konkurs za koji svi u Općini znamo ko će biti primljen. Niti jedna osoba za njegovog mandata nije se zaposlila pošteno.
za vrijeme SDA rekli nama zlatnim značkama univerziteta da će nas sve zaposliti, i evo svi smo se zaposlili, ali u Njemačkoj, pozdrav za tebe botino i tvoju stranku .
sva sreca pa su poceli sa predizbornim radovima