Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dole u tz HZHB mirise na drzavu u drzavi. Nakon sto podjes autom golim okom, dakle fakticki vidis kako se taj teritorij razvija u znakovlje Hrvatske a onda udjes unutra i cujes jezik i vidis narod i obicaje, sve ko u hrvatskoj pokrajini. Mislim mozes ti to da ignorises al kad odes na teren vidis neko drugo stanje.
Ima i pozitivna strana. Poslovati s ljudima koji zive "dole" je milina. Sve na vrijeme, bez lazi i uvijanja kao u ostatku BIH.
A onda nasi glasaju za trojku - produzenu ruku HDZ-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Paznja! Klix baca kost medju narodima! Kako vas vise nije sramota?
Meni baš simpatično gledat kako klix postaje hayat tv.
Sve ovo sto vidimo, a vidimo da u Bosni postoji fakticki drzava u drzavi, fakticki deset puta jaca i kompaktnija od manjeg entiteta, za to je sve kriv Alija Zivkovic, koga ovi dana svi zivi velicaju, mnogi I na moranje jer se gradi kult licnosti o najvecem izdajniku ove drzave u istoriji
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Onaj koji vas pumpa protiv nevjernika prvo sebi osigurao EU papire, pa vas onda okrenuo ka Iranu,Hezbolahu i slicnima.Vidite kako su Palestinci prosli sa Hamasom ciji sefovi sjede daleko od rata,e tako su i oni koji vas vode prvo sebe osigurali. Svaki dodatni komentar je suvisan.
HB nije tzv., da ste je osvojili u ratu i ukinuli onda bi bila tzv. i ne bi bilo potrebe za daytonskim sporazumom , ovako je sporazumom ugrađena u FBIH i ne može biti tzv. , možete vi sebe lagati koliko hoćete i vjerovati šta hoćete ali činjenice su činjenice.
Krenite i jedni i drugi.
prava presuda ce bit kad zapuse vjetar zvani ww III
Željko Komšić je najviše učinio na ujedinjavanju svih hrvata u BiH-a, nikad složniji nisu bili, a Slaven Kovačević će biti zaslužan za vraćanje Herceg-Bosne
to su gluposti sto HDZ zeli, ja kao Hrvat ne trebam nacionalnu drzavu u BiH, to imam vec sa hrvatskom, BiH mora biti gradjanska, cak ni tri tzv. konstitutivna naroda nemaju pravo da budu iznad onih koji ne zele u nacionalisticke torove... Isto vrijedi i za Srbe u BiH, imas Srbiju i to je to, BiH je nesto drugo.
Hyat na aparatima marke malina
to je moderni pojas gaze imate istrazivanje jednog poznatog naučnika koji je to zakljucio
Vraćanje na stanje iz 1993. je vraćanje na Ustav Republike Bosne i Hercegovine, jedine međunarodno priznate države u to vrijeme, ne na tzv. Herceg - Bosnu. Članak dakle ima materijalnu grešku, ključnu za razumijevanje teme.
Govor mržnje šta god napisali na ovu temu...neka bude..
Ja mislim da gospodin Covic zna da u novim nemirima samo oni mogu izgubiti. Mi Bosnjaci/Muslimani nemamo sta vise izgubiti. Jesu li to mislili slucajno da zauzmu i Istocnu stranu Mostara?
Nema potrebe Mostar je Hrvatski stolni grad, glavnu riječ u gradu vode hrvati od politike pa do kulture i sporta
Ja ne vidim kakvi bi to nemiri mogli biti? Jedino izmedju Ultrasa i Red Army. Od zapadnog Mostara i po citav HNK od Bosnjaka/Muslimana imas ljude penzionere vecinom preko 70 godina. Misli li Covic raditi nemire Tim jadnim ljudima?
Čović NE ali Bakir je pričao o nekom prebrojavanju svojih radikala
Mirisu na ins scenari nacionalnog sukoba zbog nacinalne netrpeljivosti koji ce izrasti u sukob.koji ce traziti otcjepljenje.Vec postoje paralelne institucije koje se finansiraju iz Fedeacije.preko Nametnute vlade.
samo razlaz, to je najbolje za sva tri naroda.
U nas su tri konstitutivna naroda i za to se djelu na tri djela pozicije i vlast da je drukčije bilo bi preglasavanje i haos...Zato se ne prebrojavaju krvna zrnca i nije sve zeleno kako bi neki volili