Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrana vrani oči ne vadi, svi su oni u kriminalu do grla
"Gledajte sad ubistvo uživo" rečenica a i LiVE na Instagramu koju nikada iz glave neću moći izbaciti..Nemoguće da niko nije odgovoran.Šta je sa Nerminovim mobitelom zašto se ne otključa ?
kad se samo sjetim, jeza me prođe
Zato sto iPhone ni FBI ne moze da otkljuca. Bio je spor izmedju Apple-a i FBI-a zbog enkripcije. https://en.wikipedia.org/wiki/Apple%E2%80%93FBI_encryption_dispute
Kad procitas ovakav clanak, jel se ponosimo BiH!?
Lejla Numanović je bila predmetom istrage zbog krađe glasova u korist jednog kandidata SBB 2016 godine (https://nap.ba/post/713800/pokrenuta-istraga-tuzilastvo-krece-u-akciju-otkrivanja-kradje-glasova-u-tuzli ). U vrijeme počinjenja tog djela, bila je uposlenica gradske uprave i clan gradske iborne komisije. Nakon čega biva imenovana na poziciju prvo stručne saradnice u sudu, a zatim i sudije. Strašno je kako se kod nas dolazi do pozicija
Velika sramota.Ko je sve danas sudija.
Ma nije nemar, samo imamo copy- paste sudije, bunga- bunga policajke, a o policajcima ne treba trositi rijeci. Svaki dan sve vise napredujemo.
Solidarnost kriminalaca
Naravno da niko nije odgovoran. Ni onaj ko je Nerminu dozvolio da radi sta hoce, ni onaj ko nije zastitio Nizamu, ni onaj ko je ubici dojavio gdje mu je supruga... Kriv je samo ubica jer mrtva usta ne govore, a desetine koji su svjesno ili neradom postali saucesnici, oni mirno spavaju. Fuj!
Niko nista nije ni mogao naslutiti sta bi Nizami onaj pit bul mogao uraditi.Niko nema odgovornosti,fuj
Jos jedan u nizu dokaza gdje zivomo
oslobodjena za nerad i dobre veze sa ubicom..
Odavno se zna da je glavni problem upravo sudstvo i tuzilastvo.
Oprati se pred narodom ne mozes, tu ti VSTV ne moze pomoci. Svi znamo da si indirektno ucesnik onog zlocina!