Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U KS vrtice sufinansira kanton. Zasto kod nas kanton ne sufinansira vrtice u Zenici i ostalim gradovima Ze-Do. Politicki skup svakako. Ali zahtjevi su ooravdani. Adresa je i Fudo i Pivic i ostali iz sda bulumente.
pa opet dajte glas fujdi
Drzava generalno ima maćehinski odnos prema roditeljima. Za državne vrtiće trebaš štelu, za privatne vrtice i dvoje djece ti treba cca 500KM mjesecno plus troškovi raznih pribora i đakonija za dijete koje bi, realno, trebao obezbijediti vrtić. Koliko placaju oni sa troje djece, ne znam, ne isplati se ni raditi ukoliko je plata ispod 2.800 KM.
Zato po selendrama pada asfalt....
UffffFujdo izgleda da padas ove izbore, u ovoj masi ima puno glasaca, plus oni koji nisu dosli na protest.