Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hrvati nisu ubili Blaža Kraljeviča ja bi grasao za njegaOn i Komšić su bili na istoj liniji Jedinstve a BIH bez entitea Al Tuđmanu je smetao kako takav i zato je i ubujen od strane hrvata.
Željko Komšić - The GENTLEMAN, Glasujem ZA!
Geslo HOSa je bilo Hrvatska do Drine, gdje je tu onda BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo jos da se posavjetujemo sa ljekarom ili farmaceutom Dragane. Cisto radi nus pojava.
ljigavac najljigaviji, kriminalac najveći, lik koji organizovano sa uzp hdz-om krade državu, radi protiv države, lik čije dokaze o kriminalu ukrade na putu od suda do drugog suda, znači najveći dušmanin i kriminalac BiH i onda takav nemoralan lik ne smeta strancima a ni VP ?? nisu Hrvati iz BiH samo članovi uzp hdz-a, svako normalan će glasati za nekog normalnog a ne za krimose
Nije, ba, radi, nego zbog.
Ustav kaze - tri clana Predsjednistva: Srbin, Hrvat i Bosnjak. I to je to - dakle, nema tu zastupanja naroda i predstavnika naroda, vec iz svakog naroda po jedan. Nikada nije ni bila namjera da samo “svoji biraju svoga” nego da budu zastupljeni “konstitutivni” predstavnici. A ova prica je samo “porez za budale”, da se lozi ko moze i hoce.
Vise od 10 godina medijskog pomracenja, gdje niko ni na koji nacin nije dirao Covica, dolazi do preokreta na politickoj sceni u BiH. Kada amerikanci odluce da nekoga zastite kao Covica prethodnih 10 godina, onda poprilicno i uspiju u tome. Sada je doslo do promjene politike, gdje se Covic krivi za situaciju u BiH. Ako je razlog izbacivanja SDA (koja je klasicna lopovska stranka), bio da se izbaci Covic i Dodik, svaka im cast na tom postupku.
Željko Komšić ❤️
Hocemo da svi gradjani BiH glasaju za jednog predsednika drzave kao u svim zemljama Svijeta . Da ima pravo da se kandiduje bilo koji gradjanin nase zemlje bez obzira na Vjeru , Naciju i boju Koze . Necemo se dijeliti sa dva na tri razlicita Tora to bi bio korak unazad za nasu drzavu!
Kad će se pokrenuti proces: LAŽNI DOKTORAT DR ČOVIĆA??? Legendarni pof. dr. Behdžo Mesihović već nekoliko puta se oglašavao da Čović na magistarskom studiju u Mostaru nikada nije polagao matematiku kod njega (a on je na faxu bio jedini matematičar). Zašto se Hadžifejk i Šćepo ne uključe u kampanju za oduzimanje lažnog doktorata Čoviću po istoj mateici kao i Sebiji. Ah da, nisu od USAID-a dobili lovu za to.
Komsic treba bit prijesednik(gradanske) BiH
Pa već godinama nećemo onako kako Dragan hoće, da li nam je bolje, da li se ne iseljavamo, raste li nam standard, hajdemo se malo zamisliti, što mi u stvari hoćemo i jesmo li sposobni do toga doći.
Here me out here: jedan predsjednik. Srbin. Ne Srbin na baterije, vec naci tri prava Srbina, s pedigreom, krstena. Ali svi glasamo za jednog od njih. Srbin ili ne Srbin, izabracemo najboljeg. I opet ce biti bolje nego ova troclana smijurija. Isto za premijera. Naci tri Bosnjaka s dna kace i svi glasamo. Hrvat predsjednik skupstine. Eto rijesio sam Dejton.
šibeee
Auuu, bratee, hoće čisti aparthaeid! Strašno.
Uporno se pokusava okrenuti priča naopako, kako Bošnjaci uzivaju birati Hrvatima, notorna glupost, nigdje opravdanja za tu pokvarenu tezu, al ce se uvijek naci opcija da se odgovori na politiku HDZa I sprege sa SNSDom.
"da njegov prijedlog ne šteti Bošnjacima"..... "Čović traži da pobjednik bude ...u tri od pet kantona sa dominantnim hrvatskim stanovništvom"
Hrvati iz ostalih kantona ce najvjerovatnije glasati za Bosnjacke kandidate jer je njihov glas bezvrijedan osim ukoliko ne prate volju stanovnika ovih arijevskih kantona. Za Bakira vjerovatno nece glasati, vec za Neku ili Dinu - izborni inzinjering. Da bi prijedlog bio prihvatljiv za Bosnjake Covic mora predloziti da se Hrvatima iz ostalih kantona ukine pravo glasa.
trenutni sistem izbora clana P. je komninacija gradjanskog i etnickog i ne vidim u cemu je problem. smeta nekome sto neko nekoga izabere. smeta i meni sto dom naroda odlucuje ravnopravno sa predstavnickim domom umjesto da ima okvir nadleznosti vezano iskljucivo za jezik, kulturu i jos neka pitanja a nikako na sve odluke da ima utjecaj
Ovaj komentar me baš nasmijao-2PacShakur Samo još da se posavjetujemo sa ljekarom ili farmaceutom Dragane, čisto radi nus pojava.
Do sada su iz Trojke principijelno ponavljali da neće pristati na promjenu Izbornog zakona bez promjene Ustava, a na toj liniji je i Ambasada SAD-a. A da li će Čovićev recept dati rezultata bit će poznato u narednim sedmicama.