Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD vs SDA
Clash of the Titans!
Američka ambasada ista kao face tv trač institucija
"nemjerljivu reputacijsku štetu našoj kompaniji" za ovo se odavno ne morate vise sikirati 😅
Vi nama objasniti kako vas je srbijanski Teledkom ucjenio sa Arenama da izbacite N1 i programa.
Trebali su i Upravu BH telekoma kazniti. Usput, isto rade i druga dvojica sa mTEL i ERONET
Bh telekom promjenite tu boju u zelenu 😅
Vala i ovi Ameri ljude sa osnovnom školom stavljaju na crne liste.
Bando sdaovska stigao azrail $
Ovo u vezi Mehmedagica je posljedica KLEVETA od strane Nenada Adzifjezovica, klixa, politicara Forte, Konakovica, Niksica koji su godinama KLEVETALI covjeka, optuzivali ga, ubacivali spinove, sirili lazi po stranim ambsadama itd.
Gledao Bajden Senada garant i rekao "hajde da ih mi snakcionisemo" joooj kakve gluposti izvaljujete
Americki ambasador umjesto da radi na tome da Dodika kazni i UZP elite oko Covica, on gleda kako da izbai SDA iz vlasti. Kako jadno i tuzno!
Direktor Zaimovic iz SDA
SDFA se definitivno okrenula savezništvu sa Srbijom i Rusijom, Prirodno savezništvo. Povedi Zahiragiću svoje stado u malo bolje sutra. Na žalost, pogrešan i poguban izbor.
Hahahhahaha, traže dokaze od najmoćnije države na svijetu. Hahahahahaa. Anonimni komentatori na Klixu traže da im najmoćnija država na svijetu dostavi dokaze. Hahahahhahahahaa... Iz Ambasade SAD-a su poručili svim komentatorima na Klixu da dostave svoje adrese i dokazi će im biti proslijeđeni brzom poštom. Hahahhaa, teških balvana.
95% stranacki ubaceno. Karma jr ku*ka
I Noke je stranački ubačen hahahahah
Normalno da su prisluškivali.BH Telecom je katastrofa pola uposlenika tj vecina ih je upala preko SDA direktor je isto njihov .Nadam se da će ih SAD načepiti jer je BH Telecom u potpunosti to zaslužio.
Ma ja ba ulravu ste vi nema SAD pojma. Hahahha Kako smiješni ispadate kada kriminal branite.
SIDRANE GLUPANE ĆORAVI zar ne vidiš da SDP konstantno, temeljito i sistemski glasa za sve Dodikovo, nasuprot opoziciji u RS. Ništa to nije slučajno, sve je to posao Mijatovića, srpsko 3M i Nikšića. Uporno to mjesecima dokazujem da bi Vlada FBiH na čelu sa Nikšićem i Mijatovićem kao minstrom policije bila filijala Dodikove vlade na IKM Sarajevo.
Od jucer se ne javljam na pozive sa brojeva 061 i 062