Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super za općinskog pravobranioca. Nego, ko je ova policajka?
Policajka je stručnjak za sky aplikaciju. Dakle, trn je u oku organiziranom kriminalu.
U Novom gradu ima vise kriminala ali efendicevci su zasticeni ko medvjedi. Ubijes covjeka u saobracaju i dobijes godinu uslova...jos ostanes nacelnik...sve po zakonu...tamo se kroje urbanisticki planovi po mjeri parinvestitora a komunalna infrastruktura se izgradjuje narodnim novcem...samo dobrinja i buca potok postoje za efendica u novom gradu...jos titini golovi i mreze stoje u skolskim dvoristima u nepodobnim naseljima... .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljepota ova sa slike, svaka cast
Ovo ti je lijepo, a kad je zena ovako vjerski pokrivena onda vam je fuj
a sve selam alejk Allah dzuma ...a sve go lopov i onda nam svi krivi sto propadamo, a gledaj pola opstine uhapseno
Pa ko če ostati u oštini da radi???izgleda samo čistačica i portir.
Pa za svaku iole atraktivnu baštu u Starom Gradu su uzimali pare, to cijeli grad zna. Funkcionisu kao reketasi, uzeli su na dozvolama za baste gomilu novca.
Navuklo se od zla oca od gore matere, lopov na lopovu.. uzaaaas
Policajka sa nikabom..
A pitanje za policiju i tužilaštvo,svi oni parkinzi sto načelnik Hadzibajric drži i koji stoje u optužnici i gdje ima tal od 80% na promet zašto nisu zatvoreni jer oni i dalje rade i donose načelniku ogromne količine novca.
Donji, pazite se gornjih, neka vam bude lekcija za ubuduće, jer kad gornji padaju, vi donji pogotovo padate, a kad vi padate, gornji peru ruke od vas i još više vas ukopavaju, ali će se pobrinuti za vašu familiju da im ne učine ništa zlo ako vi šutili.
Sve lijepo, sve super, ali šarajte malo.. TK, SBK itd. sve ključa od SDA kriminala... narod i gradjani vas gledaju i prate.. nastavite ovako i imate zagarantovano 20 godina vlasti
prodajem gudru park kemala montena sutra 12 nadji me bebo
Ostavi kontakt telefon srce.
Poklopi se mišu....da ne bi cmizdrio za koji dan u Buhari
Sve će ovo imati smisla kada se isto ovo počne raditi po rs-u i hercegovini...
Gledam optimisticki,prvo haj'mo na Bosnje,,prvo Sarajevo,opcinu Stari grad,pa da ne bjeze opkolizi ,Ilidzu i ici na Centar sa obadvije strqne,ocistiti sve i bice zrak cist,,sa tim cistim snagama krenuti cistiti Federaciju(bosnjacki dio) pa sa cistom polovinom napasti hrvateki dio federacije i onda skupa ocisceni na RS i najaci smo u regiji,,,ee da je jos tako u stvarnosti eeeh
Pa šarajte malo. Ima jos opcina po Sarajevu i bivsih nacelnika. Sta ste se samo Starog Grada ufatili.
Samo hapsi gamad...stari grad sve go kriminal.
U ovoj općini izgleda sve go kriminalci! OMG...
U ovoj općini, izgleda sve go kriminalac! OMG!
Jao udara na Bošnjake 😂🤣 Pa ima li iko da nije lopov ,a sutra će svi pobjeći sa posla pa na dzumu 🤔