Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mogu oni lagati i učiti djecu šta hoće, svako ima internet gdje god ukucaš Karadžić i Mladić izbaciti će činjenice koje cijeli svijet zna, ko su i šta su i zbog čega su u zatvoru do kraja života to svako dijete i zna bio gdje da je isto k'o što zna da je Dodik pov lo
Tako je. Problem Srba nije da ne vide, oni vide sve, ali interpretiraju na dvoj nacin. Sa takvima se ne raspravlja. Mi svoju djecu moramo uciti ispravno, a njihova ce, kao su si rekao, kada krenu istrazivati malo vise naletiti na pravu istinu.
Problem je što ne istražuju nego uzimaju zdravo za gotovo. Oni i lažima svojim vjeruju iako znaju da je laž.
Narod koji kroz čitavu svoju historiju izmišlja.
Zna se šta bi ja uradio
Njihovi heroji subtamo gdje i zaslužuju
Udžbenici za (po)četnike.
..mi lažemo da bi obmanuli sebe .. . mi lažemo da sakrijemo svoju bedu..
Ma nije problem u planu i programu nego baš u tome što je dozvoljeno postojanje tzv RS a osnivači osuđeni za najgore zločine. Čisti non sense i licemjerstvo međunarodne zajednice.
"Cilj je da se učenicima na objektivan i nepristrasan način predstave događaji, ličnosti, kao i procesi iz neposredne prošlosti. - A to je cinjenica da je na ovim prostorima pocinjen genocid naad jednim narodom!
Nije to greska RS-a, oni moraju tako da pricaju, pa nece valjda uciti djecu da im je entitet nastao na ratnim zlocinima? Svako gura dok moze, dok ne naidje na otpor. Medjunarodna zajednica mora zaustaviti ovou pricu i sankcionisati je, ili mora "ograditi" BiH od susjeda i komsija, mislim da bi potreba za suzivotom naglo porasla u jednonacionalnim sredinama. Ovako, "(h)istoricari" imaju zastitu i susjednih zemalja i medjunarodne zajednice, ali nije prvi put...
Ali "odbrambeno-otadzbinski rat". Od cega su se branili? Navode li cinjenicu o embargu oružja? Nikakvo čudo sto samo ničićečet uzgajaju koji hljeb zarađuju kod onih koje su pokušali bitiistrije.
I jedni i drugi su govorili, govore, i govoriće, radili, rade i radit će protiv BiH. O tome netreba uopšte raspravljti. Zna se sve. Na nama patriotama je da uređujemo BiH po europskim standardima.
Od cidasageno nista novo
Od čega su se oni "branili".?
Branili se hajducija od drzavnosti koju su duzni voliti i braniti a ne rusiti kabadahijski
Izmisljena nacija kroz ruzicaste naocare o sudski dokazanim cinjenicama iz realne historije
Donekle su i u pravu, manji entitet su zaista stvarali ratni zločinci presudjeni za genocid tako da ne mogu tek tako biti izostavljeni. Ali su ovim dobili argumente i oni koji tvrde da je taj entitet nastao na genocidu.
Ma hajde nema veze sta zna EU I države u koje balkanci rado idu da rade te izgradjuju buducnost po zavrsetku skole I sta ako te iste države ospore diplome skola iz rsa jer su glasale I osudile genocid. Bojim se da je to epilog.
Zatvorit skolu odma i javno objavit zasto je zatvorena