Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Krajini je to uradjeno jos 2000 godine....svi su ekspresno kupili diplome fakasa na privatnim skolama...
faksa*
Komunizam zivi.
Ova ministrica unistava obrazovanje, vec je skola postala smijesna jer svi moraju proci , nema ponavljaca a imamo i kompletne razrede sa 5,0 ?
Imali ovdje onog glavonje, sivrica, kako li se zove?
Najveci životni promasaj je upisati nastavnicki fakultet
Najveći apsurd društva je sljedeće; Na izbore se može kandidirati bilo ko, čak neškolovani ljudi i moguće je da takvi budu izabrani u zakonodavna tijela, I zamislite onda takav čovjek može pozvati i dovesti stručnjaka iz izvršne vlasti npr. dr. mr. pred skupštinu, i taj dr. mr. onda mora njemu objašnjavati nešto!!!
Nije pametno primjenjivati zakone retroaktivno. Zavrsis po jednom sistemu fakultet, radis 20 -30 godina i onda politika unosi pometnju.
Takvi trebaju završiti neki zanat ili stručnu srednju školu i napustiti prosvjetu. Nastavnika danas niko ne zarezuje, niti učenik, niti roditelj ...., u društvu su zadnja rupa, a odgovorni su svakom živom. Zato bježite iz nastavnog procesa dragi moji nastavnici, pa nek im radi N.H.Muminović i njeniNiP -ovci