Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popustite više, j. vas i Mile i Aco. Više buke dižete vi "patriote" nego što oni lupaju u te bubnjeve.
Zaboli me Mudo desno
Jel za bosnu?
Ogrešević se izgleda dobro naduvao...
Bosanac Vučić pravi Srbiju po mapi kad su Srbi nastali 1818. Njihova teritorija je samo Smederevački Sandžak, znači od Užica do Beograda, bez Vojvodine i Sandžaka koji je bio Bosna oduvijek do 1912.g.
Hajde ti Ogreševiću prvi sa svojom djecom svojom u rat a mi ćemo za tobom. Može li tako
Nije nikad ni prestajao.
ko si ti?
Admin onemogućava sve što napišeš o protjerivanju Bošnjaka početkom 19 vijeka iz Srbije,80%Beograda i Užica naseljavali Bošnjaci
Pobrini se ti da Poljoprivednici dobiju adekvatan potocaj.
Dijagnoza potvrdjena zna li se tarapija?
nek si nam reko
Ma oni samo kmeče
Ovo je sveopsti cirkus… kad je doticni gospodin bio u organizaciji Sastanka Bosnjaka iz regiona to je bilo OK, sad kad su se na istom principu sastali Srbi smeta mu ??? mozda sto su bolje organizovali sastanak ??? bilo kako bilo oba sastanka su kako lakse manipulisati masom. Oreskovic u Aprilu postavio pitanje u Junu dobio odgovor.
ne smeta nikome sabor, vec sadrzaj istog. bošnjaci na svom nisu uspostavili sa sandzakom jos takve paralne odnose , obiljezavanje drzavnih oraznika i sl za sad.
U ovome nije pogriješio,109%tačno,a na nama je šta ćemo i kako ćemo!! Komandant Vučić' će očito pokušati uskoro da ih rješava. Na svima nama je da budemo spremni, jer ratni doboši jučer su ponovo odjekivali Beogradom",
Klixe, znam da je zbog raznoraznih bra. ab0njavih čv. abala uvedena ova cenzura, i ja te razumem, ali te molim da vratiš sve na staro!
Ahahaha, uvek se na bućku u'vati som🤣. A istinu sam rekao, zar ne?! Vidi, svrati na neku pumpu, zaperi se, o'ladi glavudžu
I rest my case.