Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bukvalno jasan signal DODIKU da može da nastavi i dalje da radi to što radi, Nakon ovakvih izlizanih reakcija , ako postoji i jedan političar u BiH koji vjeruje da bi ovi zaštitili njihovu državu BiH, GRDNO SE VARAJU!!!
goouser...511. Nema Alija s ovim ništa. Alija je zaustavio vojsku pred Banjalukom jer je zapriječeno NATO bombardiranjem! Da je krenuo u dalje oslobađanje svaka nova žrtva bi bila njemu pripisana. Vjerovao je ljudima koji se predstavljaju demokrate i ljudima koji poštuju prava drugih. Katastrofa je da NAKON 30 godina ima neko ko vjeruje ovakvim politikama!
@PauN Ovaj goouser511 je smrdski bot, ne osvrci se na njega
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I oni izjednace sitnicu u Zenici sa pompeznim slavljem neustavnog cetnickog dana. I oni izjednace tamo neki slucaj u Mostaru, za kojeg niko nezna, sa pucnjavom na kuce povratnika u Vlasenici, Zvorniku itd… to govori sve o njima
dodo igra dugu igru..ceka da se ovima sve zgadi i da odu pa da nas raskupusa
Kad vidim ovo - SAD najostrije osudjuju - bukvalno me stomak zaboli od muke. A glupi Bosnjo se i dalje pouzda u Ameriku, u Tursku... Yebe im se za nas sve u kompletu. Sutra kad se zarati samo ce povuci svoje ljude. Da barem ima neko od bosnjacke tzv elite da im kaze da idu svi, i Schmidt i US ambasada... nek nas puste da se porokamo.
Kažu Amerikanci da RS treba da ima svoj dan, ali da u proslavi bude pored srpskog i bosansko kolo, saz i ilahije. Entitet RS nije samo srpski po svom Ustavu nego sva tri naroda. Član 1. : Republika Srpska je jedan od dva ravnopravna entiteta u Bosni i Hercegovini. Srbi, Bošnjaci i Hrvati, kao konstitutivni narodi, Ostali i građani, ravnopravno i bez diskriminacije učestvuju u vršenju vlasti u Republici Srpskoj.
Stavite na spisak 100 političara i smijenite ih ako mislite pomoći ovoj zemlji
Znaš šta po serem i vas. Zakovali ste sve poluge moći države i palamudite godinama. Nabijem i vas i sve komplet političare.
opet se pokušavaju izjednačiti svi političari, a zna se ko stalno pravi problem pravoslavni ekstremisti iz SNSD-a
Samo povratak na RBiH garantuje mir i prosperitet. Istorija nas uci!
Acta non verba
Amerika može ovo zaustaviti jednom rečenicom: "Još jedna provokacija i ukidamo Dejtonski sporazum, vraćamo stvari na normalu REPUBLIKA BOSNA i HERCEGOVINA" . Naravno oni to neće nikada uraditi jer je upravo ovakva Bosna bila projektovana u Dejtonu. Mile samo radi što mu se kaže.
E nek ste im rekli
moze li im se zabraniti politicko djelovanje po osnovi da su prijetnja po mir? moze. zasto se to ne uradi? iz istog razloga sto to nisu uradili 2006. godine kada je krenulo ovo razvlacenje pameti.
mi smo 10 godina iza rata imali manju mrznju i netrpeljivost nego danas.
i nikom nista, svi zabrinuti....suti i trpi
Bosanci vole samo USA ako bi trebala njihove guzove spasavati,inace su protiv USA,slave tamo Hute kada razvaljuju americke i engleske brodove... Mislite da su oni glupi i to ne znaju.. Pogledajte samo slavlja ovdje na komentarima o napadu Huta na USA brodove.. I oni da nesto urade po pitanju Dodika,nema sanse..
Ne mozete porediti grupu kretena/jednog kretena koji je bacao kamenje na kucu i paradiranje sa zastavama, uzvikivanje nacionalističkih uvreda i pucanje po kućama povratnika i sve to uz policijsku pratnju. Ne možete. Nismo glupi.
Dosta izjava, pređite na akciju ili priznajte da ste nemoćni.