Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud i ohr protiv naroda
Smidt je Lazov
@611 on je to uradio po direktnoj naredbi iz Moskve i to se zna
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ps to svi znaju da je on hdz igrac i doso je da sve namjesta njima mislim opste poznato!
Dmidt je Lazov
Pa svi znamo da je OHR postao samo ispostava Konzulata Republike Hrvatske, ne misle valjda da im ovo iko vjeruje ... zasto se Schnidt po istom principu ne pozive na BiH Sud! Clown obicni!
Lažni visoki predstavnik
Neka vrati odlikovanja kojima su odlikovani i oni kojima je presuđeno u Hagu za uzp. Visoki predstavnik mora poštovat sudske presude jer je i on sam postavljen na osnovu njih.
hahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha bjež'te djeco s'prozora hahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha
Nisu se Bosnje bunile kad su Ashdown i Petrich mijenjali Dayton u korist Bosnjaka. Sad pljuju Schmidta gdje stignu zato jer radi i za Srbe i Bosnjake i Hrvate
F.cktheSchmidt
Nikada ga nećete odgovor od OHRa!
Trojaneri su hrvatsko cvijeće
Od kada su trojaneri nametnuti niti jednom nisu spomenuli presude ESLjP, a bilo im je i krivo kada je donešena presuda u slučaju Kovačević, pa su expresno radili na žalbi zajedno sa HDZ i SNSD. Schmidt ima potpunu podršku od trojanera koji su pozdravili promjenu izbornih pravila u noći izbora u korist HDZ, a kasnije i suspenziju ustava na jedan dan gdje je SDA imala isti kontrolni paket u domu naroda koji je imao i HDZ
Isto, kao sto je Njemacka neutralna u ratovima. A puna usta demokratije
Može her.Š otiči i dati svoje mišljenje ( u korist konstitut.naroda..?) ! Ali , ;..nikada evropski sud za ljudska prava to neće uvažiti i svoju odluku u slučaju Kovačević promjeniti , jer tu onda pada evropski princip ljud.prava i padaju sve donešene presude(Sejdić-Finci, Pilav , Zornić, Pudarić itd.).
Možda je "prijatelj suda" ali nije prijatelj Bosne i Hercegovine. Zapravo, jasno je čiji je dobar prijatelj.
Pa niti jedan svjedok, pred bilo kojim sudom na ovom svijetu, ne smije zauzimati stranu, već je dužan isključivo da govori istinu. OHR nam ponižava intelekt ovim objašnjenjima.
Prijatelji puste da Sud radi svoj posao i ne mjesaju se. Bit ce zanimljivo cuti sta ima da kaze ovaj put, taj "prijatelj".
On je prijatelj Čovica i Plenkovica a neprijatelj Bosne.
Persona non grata...