Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojih novih 11 kilometara autoputa, jel to ima jos neko selo u Hercegovini da nema autoput.Mozda je i Tuzla u FBiH a cijeli kanton nema 1 metar autoputa.
Šef Dragan je rekao svojim slugama trojanerima šta trebaju ispuniti.
Zali se evropi, oni su dali gdje ce ici koridor vc
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pakšu njiva, razgovor, razgovor pa prodaja-izdaja, tik tak tik tak ide oktobar
Sta su izdali zeleni botu?
@Rolando dali su autoceste i fond za okolis koji je ogroman, direktor SIPE, dali Dodiku da izabere 4. bosnjackog ministra u VM, uveli Fortu u Bosnjacku kvotu koji kaze da nije Bosnjak, htjeli u planu rasta dat sve pare RSu, dodat rijec nacionalni u RS, imenovali Vukoju
HDZ kontroliše pravosuđe a Nermin Nametnuti je u kriminalu do guše i to je to. UCJENOM ga goni da mu udovoljava sve šta krivousti poželi. Milijarde su u putanju a od prodaje strjje koju je EP, a preko srbijandkog RUNDAP-a prodavsla "Aluminiju".
sve dadoše hdzu zato nikšić kaže koalicija funkcijoniše ko nokad do sada aferm
Nerko Njiva tzv premijer...jadnicak
lmere
lmere
lmere
Nikšić je po drugi put odnio pobjedu kao naj gori premijer ..Samo što je sad mutirao pa je još gori nego za vrijeme alijanse za promjene ..
niksicu, stid me da si nam ti premijer
Ako je Fadil zaslužio tri godine zatvora,Lubenica po starom a Njiva po novom je sigurno zaslužio doživotni i to u Zeničkoj samici.Kaže mi prijatelj,da je sazno da je Njiva već zatražio Hrvatsko državljanstvo,ako je istina to mu je i spas.
Zelen si ti Nikšiću za ovog prevaranta Čovića, kakav je to dogovor da se trebate hitno dogovoriti, ne blokiraj, Riješi južnu interkonekciju preko BH GASA, kome ti prodaješ maglu.
Ukratko! Zaključili su da trebaju raditi posao za koji su debelo plaćeni, ali po želji DČ! Helem, kako ja vidim konstitutivnost: Žive zajedno u zgradi tri porodice - jedna od pet članova, jedna od tri i jedna od dva člana. Sve njih npr. dnevno sleduje po jedan hljeb. A onda ova porodica od dva člana kaže kako je ugrožena i da je taj hljeb kojeg dobiju nedovoljan za njih dvoje. I šta se urad?! Uzme se komad hljeba od ove petočlane porodice i da se njima!
Ovaj zna samo na svoju štetu riješavati otvorena pitanja, žalosno
Nerazumijem ovaj profil ljudi iz sdp-a koji su još kao članovi ili simpaziteri stranke da se mogu još i dalje deklarisati tako i podnositi da im je šef partije ovaj licemjer,prevarant i lažov.
Njiva, sta si mu obecao?
Sta bi za izborni zakon, zna li se sta?