Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, sad samo jos ostsle hidroelektrane zaustaviti i unistiti
Zašto niko iz Ministarstva za građenje RS ne odgovara za izdate dozvole? Desetine dozvola za mHe širom RS je izdato, većina nelegalno, mnoge su sudski poništene, većina ih je u reviziji, a niko ne odgovara???
Svaka čast. Trgovci strujom bi da grade bez obzira na posljedice. Ovo je najveći problem: "... Hidroelektrana 'Dabar' planirana je kao dio projekta Gornji horizonti, koji bi preusmjeravao velike količine vode iz rijeka Zalomke, Bune, Bunice, Bregave, i Neretve, uzrokujući nepopravljive ekološke štete i ugrožavanje biološkog minimuma ovih rijeka", objasnili su iz Aarhus centra.".
wow svaka cast a sada sljedeci korak je da se sve dozvole poniste, sve vrati u prvobitno stanje i da neko plati za sve sto je nakaradno uradjeno