Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima je dan zalosti sto postoje bosnjaci, a dan radosti kad koji zagine
80% njih su na granici egzistencije a okupljaju se i blokiraju saobracajnice...Hejjj, zbog poskupljenja cijena za parkig. Ccccc....
A sto bi njima kao bila bitna smrt jedne Nizame, kada su pobili hiljade Nizama...
ye bo njih,srbadija ko srbadija
Ma neću da se opterećujem..svakom njegovo. Neće niko vječno a ja se svoje smrti ne bojim. Ja sam već umoran a još uvjek sam mlad. Eto kakav je svijet..nikad nismo opravdali da zaslužujemo planetu na kojoj boravimo.
Kako rece Dodik, Bosansko srbska ciganija.
Sram da bude SNSD ovce
Kakav Dan zalosti, na svim stanicama ide muzika redovno... Navukli ljudi Niksica i Konakovica da pitanje dana zalosti spuste na nivo entiteta, a onda odhebali dan zalosti. Nek zale u FBiH...
A šta će sad mali Draško? Ko će mu iz opozicije sad pomoći kad ih je sve izdao.
Nešić i Košarac su bili protiv današnjeg dana žalosti na nivou cijele države i što vas ovo čudi? To je toliko obolilo pa me ne bi čudilo da su psihopati u kućama i autima pojačali muziku kada su čuli za ubistva Bošnjaka. Čast i dužno poštovanje onima koji ne spadaju u ovaj gore opis. Kako je ikome spojivo pjesme Knindže, Gocija i Laze koje se i danas pjevaju sa današnjim danom žalosti?
Na ove plate cijena parkinga ne moze bit veca od 1 KM. Racunica je jednostavna kad se poredi sa zapadnim platama i cijenama parkinga. U Svedskoj je 20 KM godisnji parking za stanare.
20km? jarane za te pare tamo mozes kupit jedan ipo hljeb
biti srbin je dijagnoza
šta još traktoristi poštuju, nema to obraza ni časti
Fuj za organizatora poštuj makar dan žalosti. Možda da su tvoji Srbi nebi danas možda bi sutra proestvovao